A World of Warships a Heroes of Might and Magic 3-mal közösen készül Halloweenre

Októberben rengeteg izgalmas, túlvilági hangulatú kiegészítő érkezik a World of Warshipsbe a Heroes of Might and Magic III együttműködésével a mindenszentek napja/hónapja alkalmával. Az amerikai halloweeni hadművelet és a rakás új hajók éppen időben érkeznek a Black Friday-re.

A Wargaming, a World of Warships piacvezető haditengerészeti MMO kiadója és fejlesztője az év legkísértetiesebb évszakát ünnepli, és rengeteg meglepetéssel kedveskedik a játékosoknak. Ezek közül az egyik az ikonikus stratégia játékkal, a Heroes of Might and Magic 3-mal kötött együttműködés, amelynek keretén belül 6 új parancsnok érkezik, akik készen állnak arra, hogy átvegyék a kormányrudat és győzelemre vezessék a flottánkat. Az új frissítéssel egy új halloweeni hadművelet is érkezik, a „The Last Voyage of Transylvania“, amely rémisztő kihívásokkal várja a játékosokat. Három új japán csatahajó kerül be a Korai hozzáférésbe, és négy új hajó vet horgonyt a játék kikötőjében, épp időben a Black Friday-re.

Might and Magic a World of Warshipsben

A Heroes of Might and Magic 3 az év legmisztikusabb hónapjában teszi tiszteletét a játékban, ugyanis október 19-én hat új parancsnok érkezik az ikonikus, körökre osztott stratégiai játékból, hogy mágikus segítségükkel a játékosok kivívhassák a dominanciát a tengeren. Minden parancsnok saját, egyedi szinkronhanggal érkezik, a közkedvelt játék eredeti szinkronszínészei Catherine Ironfist of the Castle és Sandro of the Necropolis szerepében szólalnak meg újra. A parancsnokok 10 képességponttal rendelkeznek, így egyből készen állnak arra, hogy bármilyen flottát győzelemre vezessenek. A játékosokat egy különleges utazásra invitáljuk a Heroes of Might and Magic 3 által inspirált térképen, amelyet a Fegyverraktárból (Armory) érhetnek el. A misztikus birodalmat bejárva, parancsnokokat és különböző nyersanyagokat – köztük kreditet, XP-t, prémiumfiók-napokat és egyéb, gazdasági előnyöket biztosító bónuszokat – oldhatnak fel.

A World of Warshipsben egy különleges DLC csomag is bemutatkozik, amely 50%-os kedvezménnyel lesz kapható a Steamen. A csomagban az ikonikus Sandro parancsnok, prémiumfiók-napok, és számos játékbeli bónusz, jutalom és kredit található. Ráadásul a csomag nem csak World of Warships DLC-t tartalmazza, a játékosok a Heroes of Might and Magic 3 HD Edition egy példányát is megkapják!

Három új japán csatahajó

A nemrégiben át dolgozott Kure Portban horgonyt vető VIII-as szintű Yumihari, a IX-es szintű Adatara és a X-es szintű Bungo a Korai hozzáférés felé veszi az irányt. A japán tokenekkel, az új ideiglenes fizetőeszközzel megvásárolható hajók a japán hajókra jellemző nagy lőtávolsággal és precízebb pontossággal rendelkeznek. A nagy kaliberű fő ágyúk mellett a kisebb életerejük ellenében választhatnak a vadász- vagy a felderítőrepülőgép fogyócikkek közül is. Az újdonságok megünneplésére egy tematikus gyűjteménnyel készültünk. A 60 darabos kollekciót összegyűjtők jutalma a Mount Fuji Sunrise állandó álcafestés lesz a Yumihari hajóhoz. 


Hajmeresztő halloweeni hadműveletek

Ezzel a frissítéssel egy jó adag hátborzongató tartalom is érkezik, pont időben Halloweenre! A Jack-o'-Lantern prémium és a normál konténerek mellett egy különleges, kísérteties hadművelet fogja felkavarni a vizet a játékban. Raszputyin túlvilági hordája elleni hosszúra nyúlt harc drámai utolsó fejezete október 25-től november végéig fog kibontakozni a regionális szervereken. A játékosok feladata, hogy elkísérjék és megvédjék Transylvaniát veszélyes útja során, valamint hogy megtalálják és elpusztítsák a Portált, és megakadályozzák a sötétség erőinek további terjedését. Mivel ez a Raszputyin elleni hosszúra nyúlt és kemény harc végső felvonása, minden VIII-as és IX-es szint közötti hajó részt vehet az idei Halloween hadműveletben, esélyt adva a játékosoknak a győzelemre. Különleges módosítókat is bevetünk bónuszként az egyensúly fenntartására.

November 3-tól a játékosok további konténereket találnak a Black Friday 2023-hoz a fegyverraktárban, és négy új hajóval bővül a játék. Az új érkezők között a régóta várt amerikai romboló, a Black B és három további csatahajó és cirkáló található a japán, német és szovjet ágakról. 

Összes oldalmegjelenítés