Zöld utat kapott a Bethesda a készülő Indiana Jones videojáték kapcsán

Todd Howard utalt rá, hogy jövőre beindul az Indiana Jones marketing hadjárata

Todd Howard hatalmas rajongója az Indiana Jones-franchise-nak. Ennyit már eddig is tudtunk, így az, hogy lehetőséget kap arra, hogy videojátékot hozzon ki az IP-hez, egy igazi álom lehet számára, de legkiváltképp számunkra. A játékról eddig alig tudtunk meg valamit, és ennek hamarosan változnia kell. 

A Bethesda rendezője, az Esquire-nek adott interjúban apró említést tett a játékról, sőt, még arra is utalt, hogy mikor számíthatunk újabb hírekre. Azonban lehet, hogy valamikor jövőre várhatunk további részletekre az új Indy játék kapcsán.

Jelenleg a Bethesda csapata a játékosok fogadtatását és visszajelzéseit veszi figyelembe, akik éppen mától vetették bele magukat legújabb RPG-jükbe, a Starfieldbe. A videojátékot hatalmas várakozás előzte meg, és a múlt héten néhány játékos korai hozzáférést kapott a játékhoz. Valószínűleg a Starfield megjelenés utáni tartalommal is számolhatunk, és ott van még a Bethesda részéről Pete Hines korábbi nyilatkozata, miszerint a The Elder Scrolls 6-ot már elkezdték fejleszteni.

Todd Howard azonban a készülő Indiana Jones videojáték producere lesz. A még 2021-ben leleplezett címről eddig jobbára sötétben tapogatóztunk, semmit sem tudtunk. 

A MachineGames, a Wolfenstein-címek mögött álló fejlesztő szakemberek hozzák ki a piacra az új Indiana Jones játékot.

Todd Howard megjegyezte, hogy hatalmas Indiana Jones-rajongó, és még 2009-ben egy játékötletet is felvetett a LucasFilmnek, amit az elutasított. Ez az ötlet azonban a jelek szerint zöld utat kapott a projekt elindításához. Szóval, bár a részletek kevéssé ismertek, Todd Howard megjegyezte, hogy a játék középpontjában a szintén a felfedezés fog állni, és minden Indiana Jonesról fog szólni. 

Az új infókat ami illeti, ennyi lett volna. Lényegében, dióhéjban: a Machine Games fejleszti, és a felfedezésről fog szólni, valamint Indiana Jones-központú lesz a sztori. Ha már felfedezésen van a hangsúly, akkor minden bizonnyal ez is egy open-world féle Bethesda-RPG játék lesz.

Újabb Régebbi