The Division 3 - bejelentés


A Ubisoft ma szépen csendben felfedte, hogy készül a The Division 3. része, és bejelentette, hogy Julian Gerighty lesz a franchise új executive producere.

Ebben a szerepkörben Gerighty a The Division márka számos, egymással összefüggő produkciós játékmenet mechanizmusát fogja egységes irányba terelni.

Ez magában foglalja a fejlesztés felügyeletét, a műveleteket és a kreatív szellemiséget a világszerte működő fejlesztőcsapatokkal együtt, akik jelenleg a The Division franchise játékokat fejlesztik.

Gerighty többek között a Splinter Cell, a Ghost Recon, a The Crew és a The Division franchise-okon és címeken is dolgozott.

Gerighty fogja vezetni a franchise-t, miközben a Star Wars Outlaws projektben is besegít a megjelenésig, ezzel biztosítsa, hogy a játék megfeleljen a Ubisoft által tervezett kreatív elképzelésnek és nagyszerű élményt nyújtson a játékosoknak.

A franchise közel 40 millió játékosával nem túl meglepő, hogy más projektek mellett egy harmadik fővonalbeli AAA+ játék is készül.

A 2021-ben bejelentett és még mindig a hamarosan megjelenő játékok között szereplő The Division Heartland egy ingyenesen játszható, PvEvP fókuszú, túlélő-akció looter-shooter játék, amely egy vidéki városban, Silver Creekben játszódik. A játékban lesz nappali és éjjeli küldetés is, ám a legnagyobb ellenfelünk a dinamikusan mozgó szelek és szennyeződések, ellenséges frakciók és más játékos osztagok lehetnek.
Újabb Régebbi