Starfield - így lehet csempészni az árut

Tipp csempészeknek - Hol lehet árnyékolt rakteret vásárolni?

Ha spéci árut akarsz csempészni, akkor egy úgynevezett leárnyékolt raktérre van szükséged a hajón. Leírjuk, hol szerezhetsz be gyorsan és olcsón egy megfelelő modult.

A csempészáru egy speciális típusú tárgy a Starfieldben, amelyet egy kis sárga szimbólum ikonnal jelölnek a leltárban. A csempészárut különböző helyszíneken nagyon sok kreditért lehet elcserélni - de előbb észrevétlenül kell oda eljuttatni. Amint a Freestar vagy UC hajók által ellenőrzött, lakott rendszerek felé veszed az irányt, át kell esned egy hivatalos hatósági átvilágításon, mielőtt leszállnál a bolygóra. Ha csempészárut tartasz a fedélzeten, pénzbírságot kapsz, és a teljes rakományodat elkobozzák. De van egy egyszerű megoldás: a Shielded Cargo lehetővé teszi, hogy elrejtsd a csempészárut a kíváncsi szemek elől. A modulokat azonban csak bizonyos helyeken lehet megvásárolni.


Lépésről lépésre:

Árnyékolt rakteret szeretnél vásárolni? Akkor irány a Porrima rendszer. 

Úti célod a Porrima csillagrendszer, amely az Alpha Centauritól keletre és a Voliitól északkeletre található. Ott a Porrima III bolygó felé veszitek az irányt, és a Red Mile nevű helyen szálltok le. A zsilipen keresztül lépj be a főépületbe. Közvetlenül a bejárati részen látni fogsz egy asztalt "Hajószervizek" felirattal. Az üveg mögött találkozol a mogorva technikussal, Lon Anderssennel, aki majd eladja neked a keresett pajzsos tehermodulokat. .

Vedd figyelembe, hogy a pajzsozott raktér nem nyújt száz százalékos védelmet az ellenséges letapogatások ellen. Ahhoz, hogy javítsd az esélyeidet, fel kell oldanod a "Megtévesztés" tehetséget. Ha sikerül összebarátkoznod a Crimson Feeddel (erre külön küldetéssorozat van), akkor ott pajzsozott raktereket és zavarókat is vásárolhatsz a hajódhoz.

Fontos: Ahhoz, hogy a csempészáru rejtve maradjon a letapogatók elől, a hajód rakterében kell lennie. Ha a tárgy még mindig a leltáradban lenne, a következő szkenneléskor biztosan felfedezik és elbuksz. Egyébként a csempészett árutól a Kereskedelmi Hatóság piachelyein is megszabadulhatsz, például Neon szűkös városában, amely a sok kereskedő miatt a legalkalmasabb arra, hogy egyszerre sok árut adj el.

Ne feledd, a tökéletes működéshez kell a Crimson Flotta küldetéssorozat és a Megtévesztés képessége, amit a karakternél tudsz majd feloldani.

Újabb Régebbi