Starfield - A Bethesda a szárazföldi járművek bevezetésén gondolkodnak

Bizonyára sokunk feltette már a kérdést, hogy egy ilyen nagy világban, mint amilyen a Starfield képvisel, miért nincsennek benne járművek, vagy a repülővél miért nem lehet berepülni az adott bolygó atmoszféráját.

Szeretnétek földi járműveket látni a Starfieldben? A Bethesda most megmagyarázta döntését, miszerint egyelőre nem vezetnek be földi járműveket a Starfieldben.

Legalábbis a megjelenéskor, mert a jelek szerint még mindig fennáll a lehetőség, hogy később hozzáadják őket egy frissítés során.

Todd Howard, a Bloombergnek adott interjúban elmondta, ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy jobban átgondolhassák a játékot.

"Ez olyasmi, amit fontolgatunk" - mondja a földi járművek későbbi hozzáadásának lehetőségéről.

"Amint bevezetjük a járműveket, a játékmenet jelentősen megváltozik. Azzal, hogy a gyalogos közlekedésre koncentrálunk, amikor leszállsz a hajóddal, jobban tudjuk irányítani a játékélményt és azt a tempót, ahogyan felfedezel dolgokat."

"Bizonyos értelemben már van egy járműved - az űrhajód - a csillagközi utazáshoz" - tette hozzá. "A felszínen ott van a hátunkon lévő jetpack, ami fejleszthető, és hihetetlenül szórakoztató."

Néhány rajongó kifejezte azt a vágyát, hogy a Bethesda a jövőbeni DLC-kben vagy bővítésekben bevezesse a földi járműveket. Mások ugyanakkor úgy érzik, hogy a Starfieldben a földi járművek hiánya lehetővé teszi, hogy a felfedezések egy kompaktabb és kisebb térképterületen koncentrálódjanak le.

Újabb Régebbi