Mortal Kombat 1 - a Van Damme skin

A Mortal Kombat 1 azóta van hype alatt, amióta elkezdtek jobbra-balra potyogni a teaserek, a trailerek és egyéb gameplay videók. Mindegyikben új betekintést nyertünk a Liu Kang által teremtett új világba, ami finoman szólva is érdekes lesz. Azonban nem ez az egyetlen dolog, amit az emberek észrevettek a készülő címmel kapcsolatban. Sokak számára egyértelmű, hogy a NetherRealm Studios nem csak klasszikus Kombatantokat hoz a harcba, hanem igyekszik nagy neveket is megnyerni. Az egyik ilyen nagy név Jean-Claude Van Damme, ak Johnny Cage skinje lesz, ja és igen, a szinkronhangját is a Véres sport sztárja fogja kölcsönözni.

A régi rajongók tudják, hogy JCVD volt Johnny Cage eredeti ihletője a Mortal Kombatban, és már a kezdetektől fogva szerették volna, ha ő is szerepel a játékban. A dolgok azonban sosem jöttek össze, egészen a Mortal Kombat 1 kiadásáig. Ed Boon beszélt a játékról és arról, hogy hogyan juttatták be Jean-Claude-ot a Mortal Kombat 1-be.:

Ez több okból is nagy nyereség a NetherRealm számára, nem utolsósorban azért, mert az embereket érdekelni fogja, hogy JCVD-t Johnny Cage-ként hallják majd, és az ő bőrébe bújva játszanak majd. Másodszor, nem ez az egyetlen "nagy sztár", akit a játék kapott, hiszen nemrég kiderült, hogy Megan Fox fogja játszani Nitarát. Aztán a DLC-ben megerősítették, hogy JK Simmons és John Cena is vendégszeretetét teszi a MK1-ben.

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én érkezik, és remélhetőleg mindannyian készen álltok arra, hogy a viadalon Van Dammel mindenkit leüssetek.

Újabb Régebbi