Hades 2 - Jövő év első felében akár megjelenhet a játék

A Hades rendkívül népszerű volt, ezért a rajongók már nagyon várják a folytatást, a Hades 2-t. A Supergiant a játékról szóló nyilatkozatában most legalább bejelentette a játék nagy ütemtervével kapcsolatos dolgokat, így a korai hozzáférésről és technikai tesztekről is beszéltek.

A fejlesztő még nem közölt pontos megjelenési dátumot, rendszerkövetelményt és árat sem. Legalább azt már tudjuk, hogy a Hades 2 2024 második negyedévében jelenik meg az Early Access keretében, Steamen és az Epic Games Store-ban. 

A második negyedévre egy technikai tesztet is terveznek a Hades 2-ből. Ez kevesebb tartalmat fog tartalmazni, mint az Early Access indulásakor, viszont a játékosok egy viszonylag szűk csoportjára korlátozódik majd, akik kifejezték érdeklődésüket a részvétel iránt.

Az Early Access indulás után a Supergiant egyre több tartalmat szeretne hozzáadni, és frissítésekkel finomítani a videojátékot.

"A történet minden egyes frissítéssel bővülni fog, ahogy újabb karaktereket vezetünk be, és elmélyítjük a meglévő karakterekkel való kapcsolatokat. Ez a folyamat a v1.0 kiadásában fog tetőzni, amely a történet lezárását és további finomításokat tartalmaz majd".

A stúdió egyelőre nem tudja megmondani, hogy pontosan mennyi időbe telik majd a végleges játék megjelenése. Az Early Accessben való fejlesztés tapasztalatai megtanították a stúdiót arra, hogy "számítsunk a váratlanra" - mondták.

"Jelenleg az alapvető tartalmak - környezetek, karakterek, fegyverek, boonok, történet események, zene és egyebek - fejlesztésére összpontosítunk, miközben készülünk a technikai tesztelésre és az Early Access elindítására" - áll a Supergiant bejegyzésében.

Újabb Régebbi