Avatar: Frontiers of Pandora - Sztori trailer érkezett

Ma a PlayStation State of Play stream során vadonatúj előzetest kaptunk a készülő Avatar: Frontiers of Pandora játékba. Az alábbi filmes hangulatú sztori trailer segít a játékosoknak egy kicsit több betekintést nyújtani abba, hogy mire számíthatnak, amikor a játék a piacra kerül. Ha nem láttátok élőben a State of Play streamet, akkor az új trailert nyugodtan megnézhetitek.

Az Avatar: Frontiers of Pandora esetében tudjuk, hogy a játék egy na'avi karaktert követ majd nyomon, akit fiatalon elraboltak. Az RDA magatartási kódexe szerint kénytelen élni, ráadásul az új fegyverükké kovácsolják, így a játékosok hamarosan újra kapcsolatba kerülnek azzal a világgal, amelyet gyorsan elvettek tőlük. 15 évvel később az RDA által felnevelt főhősünk újra felfedezi, mit jelent igazi na'avinak lenni. Mintha a nulláról indulnánk, ahogy újra éljük a törzsünkkel az idősebb tagoktól, akik emlékeznek ránk még a fiatal korunkból, és megpróbálnak még inkább a gyökereinkhez közelíteni.

Onnan egy új harc kezdődik, az RDA ellen, ahogy a na'avik különböző csoportjait összefogva megpróbáljuk megszabadítani otthonunkat a nemkívánatos vendégektől. Azt már tudjuk, hogy ez egy nyitott világú játékélmény lesz, miközben Pandorán kalandozhatunk, részletes környezetet és lényeket vehetünk szemügyre. Egyébként a videojáték első személyű akció-kalandjátékként fog játszódni.

Jelenleg még a Massive Entertainment fejleszti a játékot, akiket mostanában talán leginkább a Tom Clancy's The Division sorozat megjelenéséről ismerhetünk. Jelen állás szerint a fejlesztőcsapat arra törekszik, hogy a játék még idén piacra kerüljön.

A 2023. december 7-i megjelenést nyugodtan bejelölhetjük a naptárunkban, ugyanis ekkor fog megjelenni konzolokra és PC-re az Avatar videojáték legújabb változata.

Újabb Régebbi