Marvel's Spider-Man 2 - az eddigi legnagyobb térkép fog debütálni a játékban, trailer is érkezett

A tegnap esti PlayStation State of Play-en természetesen nem maradhatott el a Marvel's Spider-Man 2 új trailere sem. Ez számos újdonságot mutatott be.

A Pókverzum eddigi legnagyobb pályáját fogja tartalmazni a második rész. Állítólag a város mérete megduplázódik az elődhöz képest, és az új városrészek közé tartozik Queens és Brooklyn is. Emellett részletesebb lett, és további AR-jelzőkkel, valamint célpontokkal rendelkezik. Több felfedezésre váró hely, például Peter régi iskolája, a Midtown High, vagy Miles Morales jelenlegi iskolája is elérhetővé válik az egyre népszerűbb videojátékban.

Peter Parker és Miles Morales között könnyedén válthatunk a hősök között, és használhatjuk az új gyorsutazási rendszert. Ez a váltás a két pókhős között szinte azonnal megtörténhet a PlayStation 5 erejének köszönhetően - legalábbis a trailer szerint.

Spidey mostantól nem csak a levegőben tud lendülni, hanem a ruháján lévő kis hálószárnyakkal siklani is tud majd a levegőben. A játék során számos képességet, kütyüt, ruhát és egyebet lehet feloldani, hogy testre szabhassuk a barátságos és közkedvelt Pókemberünket.

Újabb Régebbi