Egy játékos alig 3 óra alatt játszotta végig a Starfieldet

Az egyik speedrunner kevesebb mint három óra alatt lezúzta a sci-fi felfedezős játékot

Még mindig a korai hozzáférési időszakban a Starfield, de a játékosok kevesebb mint 10 óra alatt végig tudják vinni a fő sztorit.

A Starfield még egy hete sem jelent meg, és a korai hozzáférésű prémium játékosok egy kis szelete máris rekordidő alatt le nyüstöli a játékot. A sci-fi RPG-t - ami az átlagos játékosoknak várhatóan több tucat, ha nem több száz órát fog tartani - kevesebb mint tíz óra alatt zúzzák le könnyedén ezek a rohangászó, speedrunner egyének. Az egyik játékos még három óra alatti időt is elért.

Mindezeket az információkat a Starfield speedrunning Discord szerverén találjátok meg, amely egy egyre nagyobb közösségnek ígérkezik, lassan a Starfielddel kapcsolatos speedrunning stratégiák, technikák, viták és futásfelvételek központjaként lesz számon tartva. 

Micrologist nevű speedrunner a tegnap késő esti órákban tette közzé 2:51:42-es idejét a szerveren és a YouTube-on. Ebben már láthatjuk, hogy a játék mely részein lehet gyorsan végig száguldani, és azokat a helyeket is, ahol a dolgok lelassulhatnak

Szeptember 6-től már mindenki játszhat a Starfielddel.

Újabb Régebbi