Legalább még egy patch lesz a Diablo 4 második szezonja előtt

A Blizzard egy picit korábban leplezte le a Diablo 4 következő szezonját, mint ahogy azt talán vártuk volna. A Gamescom Opening Night Live-on a stúdió nemcsak a Season of Blood nevet leplezte le, hanem azt is megerősítette, hogy a második szezon október 17-én indul.

Bár azt gondolhatnánk, hogy ez azt jelzi, hogy a Blizzard a nagy elő-szezonbeli patchig befejezi a játék módosításait, ámbár valójában nem ez a helyzet. Az 1.1.4-es patch jelenleg is készül, és még a Season 2 kezdete előtt megjelenik.

Ezt a Diablo közösségi vezetője, Adam Fletcher erősítette meg a Twitteren, bár azt nem árulta el, hogy mire számíthatunk az 1.1.4-től. Hamarosan további részletek is érkeznek a Season 2-vel kapcsolatban, amit jó hallani, tekintve, hogy a Diablo 4 esetében mostanra egyfajta vontató trailerre kerültek a dolgok.

A Diablo 4 legutóbbi frissítése, az 1.1.3-as verzió egy hete jelent meg. A javítás több tömegkontroll-effektust nerfelt, csökkentve az olyan eseteket, amikor a játékosok képtelenek voltak cselekedni.

A javítás jó fogadtatásban részesült, különösen azért, mert a túlzott tömegkontroll effektek problémája a játék megjelenése óta folyamatos vita tárgya.

Ha lemaradtál a Season 1 battle pass-szal, még mindig igényelhettek négy ingyenes szintet, ha Prime Gaming tagok vagytok. A 25% extra arany és XP esemény is online marad, így mindenképpen érdemes kihasználni, ha a fő karaktereid szintlépésével küzdötök.

Újabb Régebbi