A Sony bejelentette az októberi PlayStation Plus Essential játékokat

Örülhetnek a Playstation konzol tulajdonosok, ugyanis egy nemrég kiszivárgott információt megerősítve a következő hónap PlayStation Plus címei között lesz a meglehetősen jó kritikai fogadtatásban részesült The Callisto Protocol (PS5, PS4) és a Farming Simulator 22 (PS5, PS4).

Hozzájuk csatlakozik majd a Weird West (PS5, PS4) című akció-RPG, a WolfEye Studios debütáló címe, amelyet 2019-ben a Dishonored kreatív igazgatója és executive producere alapított.

A PlayStation Plus-tagok október 3-tól november 6-ig tarthatnak igényt a játékok beváltására.

Az Essential a PlayStation Plus belépőszintű tagsági szintje, amely havonta néhány érdekes "ingyenes" játékhoz biztosít hozzáférést az előfizetőknek.

A szeptemberi PlayStation Plus Essential címek sorát egészíti ki a Saints Row (PS5, PS4), a Black Desert - Traveler Edition (PS4) és a Generation Zero (PS4). Ezeket a PlayStation Plus-tagok október 2-ig igényelhetik meg.

A szolgáltatás drágább, tavaly nyáron bevezetett Extra és Prémium szintjei hozzáférést biztosítanak az előfizetőknek a Game Catalogue-hoz, amely egy akár 400 letölthető PS4 és PS5 játékot tartalmazó könyvtárat biztosít számukra, köztük a Ubisoft klasszikusát, az Assassin's Creed-et is letölthetik.

A Premium előfizetők számára fenntartott funkciók közé tartoznak a trialsok, a felhőalapú streaming és a Classics Catalogue-hoz való hozzáférés, amely több száz játékot tartalmaz az eredeti PlayStation, PS2, PS3 és PSP játékokból.

Újabb Régebbi