Warhaven - szeptemberben jön az early access

A Nexon bejelentette, hogy a Warhaven, a közelgő 12 vs. 12 objektív alapú fantasy verekedős játékuk szeptember 21-én indul a Steam Early Access keretein belül. 

A Opening Night Live adta meg az első pillantást az új filmes trailerre, amelyben Blade, az egyik karakter látható, akivel a játékosok a Warhavenben harcolhatnak. Emellett az amerikai IGN Live @ gamescom részeként bemutatták a trailer bővített változatát is, amelyből kiderült, hogy milyen mélyebb történet áll Blade motivációja mögött, amiért belépett a harcba. Blade egy katona, aki nem hagyja, hogy a halál megakadályozza abban, hogy bosszút állhasson a szüleit megölő zsarnokok ellen. Egy hatalmas karddal felfegyverkezve, amelyről a nevét is kapta, Blade egy ádáz harcos a csatatéren, aki oda rohan, ahová mások félnek betenni a lábukat. Átélhetjük Blade gyászát, és megfigyelhetjük, ahogy bosszút áll azokon, akik éppenséggel az útjába akarnak állni.

A Warhaven egy ingyenesen játszható PvP középkori fantasy verekedős játék lesz, melyben két, egyenként legfeljebb 12-12 fős csapat vív epikus, objektív alapú csatákat. A kardokkal, lándzsákkal, bunkósbárdokkal és más ádáz fegyverekkel felfegyverzett harcosok páncélt öltenek, hogy legyőzzék ellenfeleiket, és elfoglalják az irányítást a fontos taktikai előnyök felett. A sikeres harcosok hatalmas halhatatlanokká válhatnak, akiknek hihetetlen ereje képes megingatni a csaták kimenetét. 

Azok számára, akik részt vettek a korábbi bétákban, a Warhaven csapata néhány frissítéssel szolgál az Early Access build jövő hónapban érkező változásokról. A legnagyobb változás az osztagok méretének csökkentése 4-ről 3-ra, ami a kezdeti 16 vs. 16 helyett 12 vs. 12 csatát eredményezett ugyebár. Ezen kívül a halhatatlanok reinkarnációját, átalakulását meccsenként egyre csökkentik, hogy segítsék a csaták kiegyensúlyozottságát. Végül, az Onslaught és az Arms Race játékmódok visszatérnek, egyértelműbb győzelmi feltételekkel, hogy változatosabbá tegyék a játékmenetet.

Újabb Régebbi