Csak jövőre jelenik meg a Nightingale

Az Inflexion Games a Gamescomon hozta nyilvánosságra, hogy a Nightingale még egy utolsó késést kapni fog. A túlélő-craftolós kalandjáték 2024. február 22-én jelenik meg Early Access formában.

A késés ellenére kaptunk egy hivatalos megjelenési dátumra vonatkozó trailert is, ami még több játékmenetet mutat be. El kell ismerni, a procedurálisan generált viktoriánus univerzum jobban néz ki, mint azt gondolhattuk is.

"A csapat több éves elkötelezett munka után örömmel jelenti be, hogy a Nightingale 2024. február 22-én Early Accessbe kerül" - mondta Aaryn Flynn vezérigazgató a sajtóközleményben. "Ez a dátum néhány hónappal később van, mint ahogy azt korábban bejelentettük. De stúdióként elkötelezettek vagyunk a minőség iránt, és nagyon komolyan vesszük a játékosok elégedettségét. Biztosítani szeretnénk, hogy a játék beváltja a közösségünk elvárásait, akik eddig is fontos szerepet játszottak a fejlesztésben. Arra törekszünk, hogy a Nightingale ne csak az elképzeléseinket teljesítse, hanem a játékosok számára is egy olyan dédelgetett hely legyen, amelyet még hosszú éveken át felfedezhetnek és felfedezhetnek barátaikkal együtt."

Mivel ez a trailer a "Hivatalos megjelenési dátum trailer" címet viseli, biztosan ez lesz az utolsó késés, nem igaz? A bejelentés óta nagyon izgatottak vagyunk a Nightingale miatt. Nagy rajongói vagyunk ezeknek a nyílt világú túlélő kézműves játékoknak, különösen a több világot átfogó Nightingale miatt. Megvan benne a potenciál, hogy egy igazán egyedi élmény legyen a műfajban.

A Nightingale a Steam és az Epic korai hozzáférésű verziójában jelenik meg 2024. február 22-én, 29,99 dolláros áron.

Újabb Régebbi