Továbbra is tartja magát az Assassin's Creed szerű játékmenetre hajazó Crimson Desert

A Pearl Abyss egy vadonatúj gameplay trailert mutatott be közelgő AAA akció-kalandjátékáról, a Crimson Desertről. A trailer a játék kiterjedt harcrendszerét mutatja be, a háború sújtotta Pywel gyönyörű környezetével, és a főszereplő, Kliff történetét követi nyomon, aki a Hernand régióban zajló események után nyomoz.

Az új Crimson Desert gameplay trailer a 2020-as debütáláshoz képest jelentős fejlődésen ment keresztül, 4K minőségű játékmenet-felvételeken. A videó a főszereplő, Kliff történetét mutatja be, aki a "Hernand" régióban történt események után nyomoz, és egy hatalmas, nyitott világot felfedező útra indul.

A videó realisztikus és kivételes grafikai minőséget mutat be, kiemelve a magával ragadó játékmenetet, amely egy hatalmas régiókból és városokból álló, kiterjedt nyílt világban játszódik. További kiemelkedő elemek a környezet és az NPC-k interakciói, a motion captured harc és az akciójelenetek, amelyek a realizmus érzetét és a továbbfejlesztett játékmenetet nyújtják.

A trailer változatos harcokat mutatott be, a közelharc és a birkózó mozdulatoktól kezdve a Crimson Desert gazdag nyílt világában játszódó ellenfelek ellen a játékosok különböző tárgyak (és a környezetük) felhasználásának bemutatásáig. A boss harcoktól kezdve a párbajokon át a nagy ellenségcsoportok elleni csatákig a felvételek rávilágítottak az izgalmas harcra, amely kihívást jelent majd a játékosoknak, hogy egyre több és változatos mechanikákkal intézzék el az ellenfeleket. A trailerben látványos ejtőernyőzést, épületekre és fákra mászó, magas akadályokat átugró karaktereket, valamint különböző minijátékokat, például horgászást és vadlovak megszelídítését is bemutatták.

A Pearl Abyss saját fejlesztésű, újgenerációs "BlackSpace Engine"-jén fejlesztett Crimson Desert egy nyitott világú akció-kalandjáték. A Crimson Desert magával ragadó környezetével és valósághű karaktereivel a túlélésért küzdő zsoldosok történetét mutatja be a Pywel kiterjedt kontinensén. A Pearl Abyss egyedülálló játékélményt kínál a Crimson Desert-tel, és célja, hogy egyidejűleg jelenjen meg világszerte konzolos és PC-s platformokon.

Újabb Régebbi