Megjelent a Fort Solis


A Fallen Leaf a Dear Villagers-szel együttműködve örömmel jelentettál be, hogy a Fort Solis című filmes sci-fi kalandjátékuk már megjelent PlayStation 5-re 29,99 $ / £24,99 / €29,99-ért, PC-re pedig a Steamen keresztül 24,99 $ / £20,99 / €24,99-ért. 

A Fort Solisban Jack Leary mérnök szerepét kell átvenned, aki élete leghosszabb éjszakáját tölti egy elszigetelt marsi bányászbázison. Fedezd fel Fort Solis állomást a saját tempódban, gyűjtsd össze a nyomokat a bunkerekben, laboratóriumokban, a legénységi szálláson és a zord, viharos felszínen, hogy megoldd a rejtélyt, hogy mi is történt valójában az eltűnt legénységgel.

Az Unreal Engine 5 grafikus motor erejét kihasználva a Fort Solis egy meglehetősen egyedi és magával ragadó környezetet kínál az űr legmélyebb tájain a felhasználó számára. A Fort Solis első osztályú stábja - többek között a Red Dead Redemption 2 főszereplője, Roger Clark, Troy Baker (The Last of Us, Death Stranding) és Julia Brown (The Last Kingdom, World on Fire) - a kemény sci-fi drámában a kameravágások, betöltési idők és HUD nélkül megalapoz. Az olyan címek, mint a Firewatch és az Until Dawn által inspirált Fort Solis egy hibrid médiadarabot kínál, amely a narrációra és az elmélyülésre helyezi a hangsúlyt. A Fort Solis négy fejezeten átívelő történetét egyetlen intenzív játékmenetben is végig lehet játszani, vagy fejezetenként, mint egy Netflix-sorozatot.

"Az olyan klasszikus sci-fi filmek, mint az Alien, a Solaris, vagy a Napfény által inspirálva egy időtlen történetet akartunk létrehozni, amely a sci-fi ötleteket és az esztétikát az emberi állapot szívéhez használja" - mondta James Tinsdale, a Fallen Leaf játékigazgatója. "Az elmúlt néhány évet azzal töltöttük, hogy igazán csiszoljuk a mesterségünket, hogy a Fort Solis a lehető legmagával ragadóbb és leghangulatosabb legyen, így több mint izgatottak vagyunk, hogy az emberek végre megtapasztalhatják szenvedélyes projektünket.""

"A sci-fi gyakori műfaj a játékokban, mégis úgy tűnik, kevesen tudják megragadni azt az emberi szívet, amire a Fort Solis törekszik" - mondta Guillaume Jamet, a Dear Villagers kiadó vezetője. "Nem a robbanásokra vagy a harcra összpontosít, hanem egy egyszerű történet az emberekről, akik egy barátságtalan helyen összetett, morálisan kétértelmű döntéseket hoznak. Ez az a fajta sci-fi, amely a stáblista lepergése után még sokáig megmarad bennünk."

Újabb Régebbi