Szépen alakulnak a Starfield review pontszámok

Az év egyik legjobban várt videojátéka már a nyakunkon van, és a Starfield MetaCritic pontszáma elég erősnek tűnik.

A Gamesradar is elkészült időközben a teszttel, amire ötcsillagos pontszámot adott az új RPG-nek, és a "legjobb dolognak nevezték, amit a Bethesda az Oblivion óta készített". Azt mondták még róla: "A Starfield nem igazán egy olyan játék, amit azért játszol, hogy befejezd, sokkal inkább arról szól, hogy olyan életet élj benne, amilyet csak akarsz a Bethesda által teremtet univerzumban. Bármit is akarsz csinálni, szinte biztos, hogy meg tudod csinálni..."

A Starfield MetaCritic pontszáma PC-n jelenleg 90 ponton áll, Xboxon azonban egyelőre még nincs pontozás - érdemes megjegyezni, hogy a játék két verziója meglehetősen hasonló. Ez a következő napokban valószínűleg változni fog egy kicsit, ahogy a többi értékelés is nyilvánosságra kerül. A játék Opencritic pontszáma jelenleg 87, de érdemes megjegyezni, hogy ez az oldal nem osztja fel a kritikák pontszámait platformok szerint.

A Starfield megjelenéséig csupán néhány óra van hátra, de bizonyos streamereket már egy kicsit korábban megnézhetünk a játékkal játszani, mint pl. a TheVR csapatot.

Review scores:

Game Rant: 100

Gaming Bolt: 100

Atomix: 95

Gaming Age: 91

Dual Shockers: 90

Újabb Régebbi