Starfield - DAY ONE patch

Természetesen még a hivatalos megjelenés előtt megkapja az első frissítését a tripla-A kategóriájú Starfield is, amely elsősorban hiba - és teljesítményjavításokat tartalmaz.

A szeptember 1-jén, azaz holnap induló Early Access előtt a Starfield előzetesen kap egy első javítást. Az 1.7.22-es frissítés állítólag teljesítményjavulást hoz és kijavít néhány hibát, emellett pedig jó híreket kapnak a Steam tulajdonosai is. Minden információt és a teljes patch notes-t itt találjátok.

Mi van az első napi javításban?

Az első frissítés persze nem tartalmaz új tartalmat vagy DLC-t, de kellemesebb játékélményt biztosít:

Az összeomlások különböző okait kijavították.

Általánosságban javult a stabilitás és a teljesítmény a különböző PC specifikációknál.

Számos grafikai, játékmenetbeli és küldetésbeli hibát javítottak.

Egyébként technikailag a Starfield már az első patch nélkül is egy elég jól sikerült játék, ahogy az a technikai ellenőrzésekből kiderült. Ezen kívül az új frissítésben is van néhány olyan fejlesztés, ami a játékélményre is kihatással lehet:

Grafika: A Starfield már néhány trailerben is lenyűgözően nézett ki, és most még kisebb grafikai fejlesztések is érkeztek a kiadáshoz. Például a bolygók távoli objektumai mostantól sokkal jobban néznek ki. A partok közelében a textúraátmenetek is javultak.

A patch notes szerint a Starfieldnek futnia kell a Steam Deck és a ROG Ally platformon, de előfordulhatnak teljesítményproblémák.

Újabb Régebbi