Nem lesz több Saints Row játék, ugyanis bezárt a Volition Studios

A Saints Row Remake kiábrándító eladásai után a Volition már nem létezik, mivel az Embracer Group bezárta a céget. Ki gondolta volna, hogy egy ekkora marketing eladási bukás után a mögötte álló stúdiót is bezárják?

A Saints Row Remake egy olyan játék volt, amit senki sem akart. Ahelyett, hogy arra épített volna, amit a Volition a korábbi Saints Row játékokkal létrehozott, a csapat úgy döntött, hogy a franchise-t a modern közönség számára újra tervezi. Nem mellesleg a játék számos hibával és teljesítményproblémával jelent meg. Igazából a Saints Row a 2022-es év egyik legrosszabbul optimalizált PC-s játéka volt.

A Volition 2023 májusában egy hatalmas frissítéssel próbálta csiszolni a játékot. Ez a javítás azonban nem volt elég ahhoz, hogy visszahódítsa a Saints Row rajongótáborát. Nos, azt hiszem, ez van, ha mindent feladsz, ami a franchise-t kiemelte a többi GTA-klón közül.

Az igazat megvallva, nem ez a Volition első és egyetlen bukása. Emlékszel az Agents of Mayhemre? Na, az volt az első olyan játék, ami bajba sodorta az egész stúdiót.

Szóval ez van, a Volition nincs többé. Bár imádtuk tőlűk a Red Factiont és a régebbi Saints Row játékokat is. Good bye!

Újabb Régebbi