Soulframe - a Warframe alkotóinak új ingyenes játéka


A TennoCon 2022 egyik legérdekesebb felfedezése az volt, hogy a Digital Extremes a Warframe-en túl egy Soulframe nevű fantasy alapú MMORPG-n kezdett el dolgozni. Idén ezt láthattuk élőben is. A TennoCon 2023-on alapos betekintést nyerhettünk a Soulframe történetébe és játékmenetébe, és sokkal világosabb képet kaptunk a fantasy világról és a küldetésekről, amelyeket felfedezhetünk majd benne.

A Digital Extremes a TennoCon 2023 eseményei során teljes egészében bemutatta a Soulframe-et. Steve Sinclair rendező osztotta meg, hogyan dolgozik a Digital Extremes csapata az új fantasy-fiction akció-RPG kalandon. Láthattunk egy harcos karaktert, aki egy régi erőd, baljóslatú, fáklyákkal megvilágított folyosóin bolyongott. Láthattuk azt is, ahogy a kardozás, a védekezés és a természetfeletti képességek keverékét felhasználva, súlyos kardpárbajba bocsátkozik számos ellenféllel az illetékes, aki a nagyérdemű számára mutatta be a hőst.

Úgy tűnik a Soulframe olyan játékokból merít majd ihletet, mint a Dark Souls / Sekiro, hogy egy hangulatos és nehéz kalandot kínáljon, de közben azt is megtudtuk, hogy a Warframe esztétikai elemei, mint a narratív prezentáció és a játékmenet gördülékenysége is megmaradnak. Utóbbi esetben viszont kimelnénk azt, hogy sokkal lassabb dinamikájú játékmenetet fog képviselni a Soulframe.

Újabb Régebbi