Rainbow Six Siege - Daniil Medvedev interjú

A Rainbow Six Siege játéknak Daniil Medvegyev, az orosz profi teniszező lett a játék nagykövete.

Az Operation Heavy Mettle kezdetével egy időben a Rainbow Six Siege bejelentette, hogy Daniil Medvedev lesz a játék nagykövete. Medvedev eddig közel 3000 órát töltött a Siege-ben, és lelkes versenyző-competitive játékos, aki jelenleg a Rankedban a Diamond rangsorban van, így a Siege játékosok egyik legmagasabb szintjét is képviseli egyben a profi orosz. Játéknagykövetként együttműködik majd a Ubisoft fejlesztőcsapattal, hogy visszajelzést adjon a korai tartalmakról és a közelgő funkciókról is. Egy Medvedev-témájú kozmetikai csomag is érkezik majd 2024-ben, amely egy fegyver skin-t, felszerelést is tartalmaz.

"Büszkék és izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk Daniillal. Kreativitása és stratégiai gondolkodású játéka teszi őt olyan izgalmassá mind a teniszben, mind a Rainbow Six Siege játék csúcsmeccsein" - mondta Mohammed Benhenneda, az üzleti stratégia igazgatója. "Ő a tökéletes nagykövet, aki azt képviseli, amiben a Siege különbözik a többi játéktól."

Hogy egy picit többet megtudjunk Medvedev Siege-hez fűződő történetéről és a játék iránti szenvedélyéről, a Ubisoft interjút készített a teniszezővel arról, hogy mennyit játszik, mit szeret a játékban, és hogy melyik pályán semmiképp sem szeretnéd őt látni.

Mikor kezdtél el foglalkozni a Rainbow Six Siege-gel?

Daniil Medvedev: 2016-ban kezdtem el igazán a játékot; ez volt az az év, amikor igazán elkezdtem órákat beleölni. Az összes barátom játszott vele, így ez vonzott a játékhoz, és ahogy egyre többet játszottam vele, beleszerettem.

Amikor leülsz játszani, mit remélsz, mit hozhatsz ki belőle? Milyen versenyszellemet hozol a Siege-be?

DM: Jól akarom érezni magam és versenyképes akarok lenni. Természetemből fakad, hogy mindenben nyerni akarok, és ez a játék mindkettőt lehetővé teszi - a szórakozást a győzni akarással kombinálva.   

Az utazási és versenyzési kötelezettségeid mellett hol és mikor szoktál időt szakítani a Siege játékra?

DM: Hogy őszinte legyek, nem játszom, amikor versenyekre utazom; bajban lennék, mert nem feküdnék le időben, így csak akkor játszom, amikor otthon vagyok. Bárcsak többet játszhatnék, de teniszeznem is kell.

A Rainbow Six Siege egy olyan játék, amely jutalmazza az előzetes stratégiaalkotást és a pillanatnyi taktikák adaptálását. Mit gondolsz, a tenisz karriered hogyan befolyásolta a Siege játékodat?

DM: Az időzítés nagyon fontos; akárcsak a teniszben, itt is meg kell találnod a megfelelő pillanatot a támadáshoz. És ugyanúgy, mint a teniszben, tervet kell készítened. De ha a terv nem működik, kulcsfontosságú megtalálni a megfelelő időpontot, hogy új tervre válts. Azt hiszem, ebben segít a profi teniszezőként szerzett tapasztalatom.

Próbáltál már valaha edzőt vagy játékostársakat toborozni, hogy csatlakozzanak egy 5 fős csoporthoz?

DM: Nem, ők nem lennének elég jók, ezért nem kértem őket, hogy csatlakozzanak. A barátaimmal kezdtem el játszani ezt a játékot, és nagyszerű emlékeket szereztünk. Azzal, hogy ennyi időt töltesz együtt játékkal, tényleg kialakul egy kötelék.

Mi az az egy tanács, amit adnál azoknak a játékosoknak, akik be akarnak szállni a Siege-be, vagy fel akarnak hagyni a játékba?

DM: Két dolgot: Először is, játsszatok a győzelemért, legyetek versenyképesek. Másodszor, gyakoroljátok a célzást.

Ha Daniil Medvedev ellen játszol Ranked játékban, akkor mindig tiltsd be a pályát, mert .

DM: Kanal-t kellene tiltanod, mert az a legjobb pályám. De ne mondd el senkinek.

Újabb Régebbi