Bus Simulator 21 Next Stop - Becsengettek

Skacok, mindenki a fedélzetre: a The Official School Bus Extension for Bus Simulator 21 Next Stop már letölthető a digitális áruházakból! A népszerű szimulátorjáték legújabb DLC-jével PC-n, PlayStation®5-ön, PlayStation®4-en, Xbox Series X|S-en és Xbox One-on a játékosok mostantól iskolabuszsofőrként bizonyíthatják képességeiket - a hozzá illő új küldetésekkel és a világhírű amerikai Blue Bird gyártó hivatalosan licencelt iskolabuszaival kiegészítve!

Ez a DLC egyébként számos új funkcióval bővíti az alapjátékot!

Tartalmazza az amerikai Blue Bird buszgyártó három hivatalosan engedélyezett iskolabuszát: egy All American FE, egy All American RE és egy Blue Bird Vision iskolabuszt.

Számos új küldetés, köztük egy új küldetéstípus: iskolai kirándulásokkal!

Alternatívaként a Bus Simulator 21 Next Stop - Season Pass részeként is elérhető.

Az amerikai Blue Bird gyártóval kötött partnerségnek köszönhetően a buszok szerelmesei mostantól hivatalosan licencelt iskolabuszok volánja mögé ülhetnek. A Bus Simulator 21 Next Stop - Official School Bus Extension a népszerű márka három ikonikus iskolabusz modelljét hozza el a játékba, a már fentebb is említett típusokkal: a Blue Bird All American FE, a Blue Bird All American RE és a Blue Bird Vision!

Az új buszok mellett számos új kihívás is vár a játékosokra. A Bus Simulator 21 Next Stop vadonatúj bővítménye egy teljesen új küldetéstípussal bővíti a játék mindkét pályáját: az iskolai kirándulásokkal! Az iskolai kirándulások során a játékosok célja, hogy a város különböző pontjain összegyűjtsék a gyerekeket, biztonságosan és pontosan elszállítsák őket az iskolájukba, majd az iskolai nap végén ismét felvegyék őket, hogy visszavigyék őket a megállóhelyükre.

A The Bus Simulator 21 Next Stop - Official School Bus Extension már elérhető 12,99 EUR / 12,99 USD áron PC-re, PlayStation®5-re, PlayStation®4-re, Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra DLC-ként a digitális boltokban.

Újabb Régebbi