Október 17-én kezdődik a Diablo 4 második szezonja

A Gamescom Opening Night Live prezentációja során a Blizzard a házigazda Geoff Keighley-vel együtt a színpadra lépett, hogy bejelentsék, a Diablo IV következő frissítését, a Season of Blood-ot, mely október 17-én kezdődik - éppen időben Halloween előtt.

A Diablo 4 jelenlegi frissítéséhez, a Season of the Malignant-hoz hasonlóan a Season 2 is 5 új és visszatérő endgame boss-t fog bevezetni, és változásokkal fog járni a renown jutalmak, a drágakő- és rejtekhelytárolás, valamint az ellenállás és az állapothatások is. Bár a stúdió egyelőre nem árult el részleteket arról, hogy mik lesznek ezek a frissítések, ámbár a Blizzard egy új trailerrel jelentkezett, amely megmutatta, hogy mire számíthatunk idén októberben a második szezonban.

Magad és Erys vámpírvadásszal az oldaladon, kettőtökön múlik, hogy véget vessetek a Sanctuary földjein kószáló új fenyegetésnek. Erys hangját Gemma Chan adja, akinek ez az első videojátékos szereplése, Chan a Diablo általános igazgatójával, Rod Fergussonnal röviden beszélt a "vagány harcos társáról", Erysről, néhány "klassz vámpírerőről", amivel rendelkezhetsz, és egy "nagy, gonosz vámpírúrról", akivel a Season of Blood végén szembe kell szállnod.

De ez csak október 17-én lesz. Egyelőre még tart a Season of the Malignant SE01, és sajnos nem mennek jól a dolgok. A játékosok erőszintjének ellentmondásos megváltoztatása után a stúdió azzal fordult a közösséghez, hogy megígérte fórumon, hogy nem gyengítik tovább az osztályokat. A Blizzardnál tisztában vannak vele, hogy összességében "nem szórakoztató" élményhez vezet ez a megoldás. Reméljük, hogy a Season of Blooddal jobban fognak menni a dolgok.

Újabb Régebbi