A legbetegebb traileren láthatjuk mozgás közben a Mortal Kombat 1-et

A Mortal Kombat társalapítója, Ed Boon megjelent a Gamescom Opening Night Live közvetítésén, és elhozta a Mortal Kombat 1 "legőrültebb trailerét", amit az úri ember egyszerűen csak úgy jellemzett, mint a Mortal Kombat 1-et. Ez a Mortal Kombat. Ez túlzásnak tekinthető, egészen addig, amíg Sindel - egy újonnan megerősített harcos - majdnem letépi Raiden nagyúr lábait, vagy kirántja Shao tábornok koponyáját és gerincét a törzséből. Eléggé 18+ karikás a megnézése, de az igazi fanok mit sem törődnek ezzel.

A haj alapú Fatalities visszatért, köszönhetően Sindel, a Külsővilág királynőjének visszatérésének, aki sokkal kevésbé néz ki élőhalottnak, mint a Mortal Kombat 11-ben való megjelenésekor. A fejlesztő NetherRealm Studios új MK1 trailerében a Kahn-státusz előtti Shao is akcióban látható, aki egy szerényebb méretű fejszével hadonászik, valamint a Kameo Fightersként  Motaro és Shujinko is osztja a büntetést a meccsek alatt.

A NetherRealm Raidenből is többet mutat, többek között  a mennydörgés istenének Fatal Blow-ját. Lehet, hogy nem ez az eddigi leggrandiózusabb vagy legzaftosabb Mortal Kombat 1 sneak peek, de mindenképpen jó emlékeztető arra, hogy igen, ebben a sorozatban vannak kentaurok is. 

A trailert egyértelműen Sindel és Motaro vitte el.

Sindel és Shao tábornok csatlakozik a korábban bejelentett karakterekhez, akik a következők: Ashrah-hoz, Baraka-hoz, Geras-hoz, Havik-hoz, Johnny Cage-hez, Kenshi-hez, Kitana-hoz, Kung Lao-hoz, Li Mei-hez, Liu Kang-hoz, Mileena-hoz, Raiden-hez, Rain-hez, Reptile-hoz, Scorpionhoz, Shang Tsung-hoz, Smoke-hoz, Sub-Zero-hoz és Tanya-hoz az MK1 fő listáján. A bejelentett Kameo-harcosok listáján most Cyrax, Darrius, Frost, Goro, Jax, Kano, Kung Lao, Motaro, Sareena, Scorpion, Sektor, Sonya, Shujinko, Stryker és Sub-Zero szerepel.

A Mortal Kombat 1 szeptember 19-én jelenik meg Nintendo Switchre, PlayStation 5-re, Windows PC-re és Xbox Series X-re.

Ja, és ne feledjétek az elő-rendelést, mert akkor Johnny Cage kapni fog egy Van Damme skinet. Imádjuk!

Újabb Régebbi