Hatalmas spoilerrel mutatták be a COD Modern Warfare 3 első küldetését

Az Activision nyilvánosságra hozta a hamarosan megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 3 első küldetését, amelyben a játékosok feladata nem más, mint a rettegett Vladimir Makarov megmentése és kiszabadítása egy börtönből. Élve. Ez a nemrég lezajlott Gamescom Opening Night Live során derült ki, valamint néhány további részlet a közelgő Call of Duty Next eseményről és a Modern Warfare 3 bétájáról.

Az Activision 2019-ben újraindította a Modern Warfare alszériát, ami a Captain Price vezette Task Force 141 körüli történetbeépítését hozta el nekünk rajongóknak, Soap és a Ghost személyét is magában foglalja ez a kommandós alakulat. Velük együtt a 2009-es Modern Warfare 2 népszerű antagonistája, Shepherd tábornok is visszatér a tavalyi Modern Warfare 2-vel. Most a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban ismét feltűnik a sorozatban Vladimir Makarov, aki az Activision bemutatása szerint a játék első küldetésének kulcsfontosságú szereplője.

A Gamescom 2023-on egy 9 perces gameplay trailerben mutatták be a Call of Duty: Modern Warfare 3 első küldetését, amely az "Operation 627" címet viseli. A trailer egy vágóképpel kezdődött, melyben három ismeretlen Alpha Team ügynök teljesen lopakodó felszereléssel szállt ki egy tengeralattjáróból, hogy belépjenek egy hatalmas börtönkomplexumba. Kommunikációjuk szerint a Bravo és a Charlie csapatok a helyszínen voltak, hogy segítsék őket. A három ügynökből álló csapat előrehaladva megmászta a börtön falát, és csendben kiiktatott több őrt, mielőtt bejutottak a börtön területére. Röviddel ezután egy hatalmas detonáció elterelte és riadóztatta az összes őrt, megnyitva az utat az Alfa csapat számára, hogy a Makarovhoz vezető alagutakba léphessenek be. 

Miközben a csapat a különböző szinteken keresztül Makarov cellája felé tartott, lekapcsolták a hely áramellátását, és éjjellátó szemüveget vettek fel, hogy kiiktassák az útjukban álló őröket. Ez valószínűleg egy rövid előzetese volt a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban érkező nyílt harci küldetéseknek, ahol a játékosok választhatják a lopakodást vagy a rambózást. Ezek a küldetések új módot biztosítanak a játékosok számára a játék kampányának megtapasztalására, ahol a küldetés területén található számos tárgy, fegyver és jármű felhasználható a cél teljesítéséhez.

A népszerű ellenfelek mellett a Call of Duty: Modern Warfare 3 visszahozza a Slide Cancel és a Red Dot minimap funkciókat is. A játékban lesz egy átdolgozott Zombies mód is, amely egy nyílt világú térképet tartalmaz majd, amiben a játékosok más osztagokkal összefogva küzdhetnek az élőholtak ellen. Nagyon reméljük ez a map nem egy általunk már ismert COD pálya, hanem egy teljesen új.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 november 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Seriesre

Újabb Régebbi