Lara Croft jövő hónapban érkezik a Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone módokhoz

A Tomb Raider főhősnője a Season 5 Reloaded tartalomdömping részeként érkezik majd Operatorként, amelyben a rapper 21 Savage és az első Modern Warfare-ből ismert Mace operátorokhoz csatlakozik.

Lara a Store Bundle csomagban lesz elérhető, amely szeptember 8-án jelenik meg.

A Tracer Pack: Tomb Raider Operator Bundle három Weapon Blueprintet is tartalmazni fog - egy Ice Axe közelharci fegyvert, a "Mythic Defender" SMG-t és a védjegyének számító Mach-5 kettős pisztolyt.

A csomag tartalmaz továbbá egy Tomb Buggy jármű skin-t a Chop Top-hoz, egy töltőképernyőt, egy matricát és egy emblémát.

A rapper 21 Savage augusztus 30-án saját Tracer Pack csomagjában kerül a játékba, míg egy harmadik Operator csomag a Modern Warfare-ből ismert Mace-szel később, szeptemberben érkezik.

A hónap elején az Activision bejelentette, hogy a Modern Warfare II-ben és a Warzone jelenlegi verziójában összegyűjtött tartalmak nagy része elérhető lesz a Modern Warfare 3-ban, de csak a zömük, ugyanis kiderült a mai napon, hogy nem mindegyik operator és fegyver skin-t lehet majd átvinni a legújabb COD részbe.

Minden Operátor és Operator Skins, amit a játékos a Modern Warfare 2-ben feloldott, a Modern Warfare 3-ban is megmaradhat. Ebbe beletartoznak azok a tartalmak is, amelyeket már nem lehet megvásárolni, vagy csak egy időzített időszakban (pl. egy szezon alatt) voltak elérhetőek, bár az új játékosok nem fognak tudni hozzáférni ezekhez.

A játék legújabb része november 10-én fog megjelenni.

Újabb Régebbi