Dead by Daylight - Megérkeztek a beígért Aliens tartalmak

A Dead by Daylight legújabb frissítése az Alien-filmekből ismert félelmetes Xenomorphot és a híres Ellen Ripley-t hozza el a játékba, így a játékosok egy félelmetes sci-fi élményben részesülnek.

 A játékosok vagy Xenomorphként leselkedhetnek ellenségeikre, vagy pedig Ellen Ripley-ként próbálhatnak menekülni és túlélni, miközben felfedezik az új térképet, a Nostromo roncsát.

 A frissítés hű marad az eredeti Alien-film koncepciójához és hangulatához, valamint új játékmenet-funkciókat, előnyöket vezet be mind a Xenomorph, mind Ellen Ripley számára. 

A többi IP-alapú frissítéshez hasonlóan a Dead by Daylight egyedi túlélő és gyilkos perkjei és képességei a Xenomorph és Ellen Ripley számára is elérhetőek lesznek. A Xenomorphnak lesz egy Crawler Mode képessége, ami növeli a lopakodó képességét, míg Ellen Ripley perkje lehetővé teszi, hogy a léptei elnémuljanak még futás és raklapok ledobása közben is. A fejlesztők biztosították a rajongókat arról, hogy a film esztétikájához és hangulatához való hűséget helyezték előtérbe, így a játékosok igazán félelmetes sci-fi élményre számíthatnak a legújabb frissítéssel.

Újabb Régebbi