Call of Duty Modern Warfare III - Előzetes


A Modern Warfare ll közvetlen folytatásában Price kapitánynak és a Task Force 141-es különítménynek alkalmazkodnia kell (vagy meghalnia) a Call Of Duty: Modern Warfare III-ban a végső fenyegetés elleni harcban.

A Call of Duty: Modern Warfare III a rekordokat döntögető Call of Duty: Modern Warfare ll közvetlen folytatása lesz. A játékosok egy meglehetősen gazdag és magával ragadó kampányt élhetnek át, soha nem látott játékosválasztási lehetőségekkel, amely közvetlenül a Modern Warfare ll után folytatódik. Jön még egy teljesen új, nyitott világú zombis mód is, amely a valaha legnagyobb Call of Duty zombis térképen fog játszódni, valamint az eddig összeállított legnagyobb gyűjteményt, a klasszikus Modern Warfare többjátékos pályákból - rajongók által kedvelt és teljesen új pályákat egyaránt terveznek a játékhoz kiadni.

Fel kell készülnünk egy teljesen új kampányra, amely közvetlenül a Modern Warfare II eseményei után veszi fel a sztori fő fonalat. A vezető fejlesztő Sledgehammer Games az Infinity Warddal együttműködve egy teljesértékű kampány módot kínálnak, a már megszokott akciódús küldetésekkel, amelyek a jellegzetes, filmszerű élményektől kezdve a szabad formájú nyílt harci küldetésekig ki terjedhetnek, és minden eddiginél több választási lehetőséget biztosítanak a játékosoknak a feladatok végrehajtásához.

Világszínvonalú többjátékos élményre számíthatunk, amely a Modern Warfare-sorozat legnagyobb örökségét ünnepli majd meg; a Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) mind a 16 induló pályáját modernizálják, ráadásul új módokkal, játékmódokkal, amik már a megjelenéskor elérhetőek lesznek, hogy mindenki elkezdhesse a teljes élményt, míg a többi normális mapok, a 12 teljesen új 6v6-os alaptérkép a megjelenés utáni eseményeket és szezonokat fogja táplálni.

Most először állhatunk össze más osztagokkal, hogy túléljük és küzdjünk az élőholtak hatalmas hordáival, amely az eddigi legnagyobb Call of Duty Zombies térképen fog zajlani. A Modern Warfare Zombies (MWZ) a fejlesztő Treyarch új Zombies történetet mesél el, küldetésekkel, alapvető Zombies funkciókkal és rengeteg felfedezésre váró titokkal. Nagyon ígéretesnek hangzik, ám eddig amúgy sem lépett félre a Treyarch a zombis mód kapcsán.

A rekordokat döntögető Modern Warfare II közvetlen folytatásában Price kapitány és a 141-es különítmény a végső fenyegetéssel száll szembe. Az ultranacionalista Vladimir Makarov parancsnok kiterjeszti hatalmát az egész világra, ami miatt a 141-es különítménynek úgy kell harcolnia, mint még soha.

A harc azt jelenti, hogy döntéseket kell hozni; különböző rakományokat kell használni, és különböző utakat kell tervezni minden egyes művelet során egy bonyolult és izgalmas kampányban. A jellegzetes, filmszerű Call of Duty-küldetések mellett a Modern Warfare III bemutatja a nyílt harci küldetéseket, amelyek még nagyobb hangsúlyt fektetnek a játékos választási lehetőségeire. Természetesen az akciódús egyjátékos Modern Warfare-élményben jelenlévő összes fegyvert, felszerelést és taktikát használhatjuk, de egyes bevetéseknél teljesen rajtunk múlik, hogy eldöntsük, milyen cselekvési irányt választunk, tehát az eddiginél sokkal szabadabban mozoghatunk a kampány során.

A nyílt harci küldetések (Open Combat Missions, OCM) a Call of Duty-kampány izgalmas újítása lesz. Ezek nem csak kiegészítik a már megszokott filmszerű küldetéseket, de számos további választási lehetőséget, illetve több útvonalat is biztosítanak a küldetések teljesítésének módját illetően. Ha például a lopakodási technikákat részesítsük előnyben, vállalhatunk egy OCM-et fénynélküli megközelítéssel, éjjellátó szemüveggel és hangtompított fegyverekkel, és teljesíthetjük a céljainkat anélkül, hogy az ellenfeleink tudomást szereznének rólunk. Ha azonban a hangos robbanások és a vakmerő önfeledtség a repertoárunk része, akkor mehet simán a Rambó mód, csak legyen elég páncéldarabkák a közelben.

Nyugodtan kihasználható a műveleti területen belül található összes működőképes jármű, legyen az motorkerékpár, quad, jeep, tank, vagy páncélos. Képesek leszünk nem-halálos és halálos felszerelésekkel kísérletezni és kihasználni azokat. Rugalmasan manőverezhetünk egy küldetés AO-jának hatalmas területén, és több útvonalról közelíthetjük meg a célokat. Valóban úgy játszhatunk, ahogyan csak akarunk, és a Open Combat Missions ezt támogatja fogja. Egyébként eléggé Sniper Elite 5 és Hitman szerű kampányra utalnak a fejlesztők, de természetesen az Open Combat Mission módon belül. Egyelőre infónk nincs arról, hogy a sztori mód esetlegesen egy hatalmas térképen belül játszódna.

A Modern Warfare III a Call of Duty 20. évfordulóját ünnepli idén novemberben, ez azt jelenti, hogy a klasszikus Modern Warfare többjátékos pályáinak egyik legnagyszerűbb gyűjteményével állítanak elő.

Legendás alaptérképek, legtöbbjük magyar néven. Modern játékmenetet hoznak majd át:---->Afgán. Derail. Estate. Favela. Karacsi. Magasház. Invázió. Kőbánya. Lerobbant városrész. Rozsda. Romkert. Skidrow. Sub Base. Terminál. Aluljáró. Semmirekellő.

A klasszikus Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) mind a 16 alap pályáját modernizálták, mind grafikailag, mind pedig aprólékos figyelmet fordítva a pályák hitelességére és azon aspektusaira, amelyek annyira népszerűvé tették őket. A veterán játékosok imádják ezeket a Core 6v6 pályákat, és nincs is jobb alkalom arra, hogy az új játékosok egy generációját is megismertessék a közösség kedvenc Modern Warfare-tartalmával.


Készüljünk fel arra, hogy a korszakalkotó dizájn találkozik a modern játékmenettel is. A pályák hű és eredeti modernizálása természetesen megőrzi a pályák hitelességét, miközben a legújabb technológiát, játékmenetet, játékmódokat, tartalmakat és egyebeket is belevisznek. Bár az Al Mazrah-ban töltött időnk alatt talán észrevettük a Terminal és a Highrise elemeit, e pályák a Modern Warfare III-as változatai a semmiből épülnek fel az eredeti, 2009-es tervek alapján.

Az olyan vadonatúj játékmódok mellett, mint a Cutthroat (egy 3v3v3 versenyszerű élmény), a rajongók által kedvelt és innovatív és addiktív játékmódok teljes skálája elérhető lesz a megjelenéskor is, hogy mindenki számára elérhetővé váljon, például a Hardpoint és a Kill Confirmed többek között a Favela mapon.

Hatalmas nagy szerencsénkre a vadonatúj hatalmas térképekkel is lesz dolgunk multiplayerben, ugyanis a Ground War és a Invasion módok is visszatérnek!

A 16 Core launch térképet további négy hatalmas, a megjelenéskor elkészülő, rengeteg új játékteret tartalmazó környezettel egészítik ki. Ezek három vadonatúj Battle Mapsből - nagyméretű helyszínek, ahol a Modern Warfare III Ground War és Invasion játékmódjai zajlanak majd - és egyetlen, kolosszális War-térképből állnak, mivel a Modern Warfare III a legendás War Mode üdvözlendő visszatérését és továbbfejlesztését jelenti, amely először a 2017-es Call of Duty: WWII-BEN debütált.

Teljesen új alaptérkép-tartalom érkezik az élő szezon tartalmához

A Day One többjátékos tartalma a Modern Warfare rajongók által kedvelt pályák hű modernizációit tartalmazza, több mint 12 teljesen új, 6v6-os alaptérkép fogja képviselni a megjelenés utáni szezonokat.

Többjátékos funkciók: Új mechanizmusok és erőteljes testreszabás

Számos testreszabási fejlesztés és új játékmechanika várható, amelyek tovább fejlesztik a kvintesszenciális, gyors játékmenetet. Íme három újítás, amelyekről az elkövetkező hetekben továbbiak is napvilágot látnak:

Új játékmenet-innováció: Tac-Stance

Törj be és tisztázz az új Tactical-Stance funkcióval, amely tökéletes középút a csípőtűz és a célzási célzófegyverekkel való célzás között. Ha szűk folyosókra és szűk helyiségekbe lépünk be, bekapcsolhatjuk a Tac-Stance-t, hogy javítsuk a fegyverek teljesítményét harc közben. Íme, mire számíthatsz a Tac-Stance funkciótól:
A kezelő leveszi a fegyvert a válláról, és tüzelési pozícióban tartja.
A Tac-Stance állapotba dinamikusan be- és kikapcsolhat, miközben lefelé céloz a távcsővel.
A Tac-Stance a precíz pontosságot a jobb mobilitásért és kezelésért cseréli le.
A tüzelés során némi szóródás következik be, amit leginkább a teljes ADS és a csípőtűz közötti középútként lehet leírni. Ezt agresszív, közelharci helyzetekben való használatra tervezték.
Alapértelmezés szerint Tac-Stance-ben tüzelhetünk csúszás közben is.

A Modern Warfare III a Create-a-Class új szintű testreszabhatóságot ismét magával hozza. Felkészülhetünk arra, hogy a Loadoutunk a legmodernebb katonai felszerelések, például kesztyűk, taktikai mellények, csizmák és egyéb felszerelések alapján állíthatjuk majd össze; így a játékmenet több aspektusát finomhangolhatjuk.

A Gunsmith evolúciója az After-Market alkatrészekkel folytatódik. Ez a testreszabási lehetőségek különleges készlete, amely lehetővé teszi, hogy az általad preferált és speciális játékstílusra összpontosíts. Az After-Market alkatrészek lehetővé teszik, hogy egyedi fegyverkonfigurációkat vagy típusokat építs, például egy géppisztolyt bullpup konfigurációvá alakíthass, így növelve a mobilitást és a kezelhetőséget anélkül, hogy a sebzéskibocsátás csökkenne.

Az utángyártott alkatrészek új fejlődési utakat és feloldható kihívásokat is kínálnak majd. Az elkövetkező hetekben további információkat fogunk megosztani ezekről az újításokról.

Többjátékos funkciók: Változások az alapmechanizmusokban

A Modern Warfare III alapmechanikája a klasszikus funkciók hatalmas kínálatát nyújtja, ami kivételes választási szabadságot, mozgást és testreszabhatóságot hoz a játékmenetbe.


Ahogy már korábban is említettük, a Modern Warfare II tartalmának és fegyverfejlődésének jelentős része a Modern Warfare III-ba is átkerül. Ez azt jelenti, hogy minden olyan többjátékos fegyver, amely jelenleg az MWII arzenálodban van, valamint a Modern Warfare III-ban elérhető összes új fegyver az első napon elérhető lesz.

A választék mélysége itt valóban tiszteletben tartja a játékosok Modern Warfare II-be való befektetését.
Az összes MWII fegyver, kiegészítő és feloldás "Carry Forward" lesz. Az új mellékletek és a globális fegyverplatformok között zökkenőmentes lesz a funkcionalitás és az exportálás.
Az MWII "univerzálisnak" tekintett tartozékok (mint például egyes torkolatok) adott esetben az MWIII fegyverekhez is csatlakoztathatók lesznek.
Bizonyos esetekben az MWIII-ba átvitt MWII fegyverek képesek lesznek használni az MWIII mellékleteket.
A fegyverplatformok (AKA "vevőkészülékek") száma néhány kategória esetében megnövekedett, csökkentve a fegyverek testreszabásának korlátait, lehetővé téve az alapvető tartozékok hozzáadását a kedvenc MWII fegyvereidhez.

Zombik: Egy teljesen új, nyitott világ

A Modern Warfare Zombies (MWZ) egy bonyolult és földöntúli Dark Aether Zombies kampány történetét meséli el a Modern Warfare univerzumban. Különböző régiókban, egyre nehezedő nehézségű küldetésekre számíthatunk, alapvető Zombies funkciókkal és felfedezésre váró titkok kavalkádjával. 

Az előrendelések már kaphatók a részt vevő kiskereskedőknél, a játékban, a platform Stores-on keresztül vagy a CallofDuty.com / Steam oldalon.

2023. november 10-én a Call of Duty: Modern Warfare III világszerte fog megjelenni PC, PS, és Xbox platformokra egyaránt.

Modern Warfare III: Vault Edition

A kivételesen sok előnyt kínáló Vault Edition a Modern Warfare III elsőszámú változata, amely 99,99 $ dolláros áron vagy ennek megfelelő regionális áron lesz kapható. A Vault Edition a teljes játékon kívül a következőket tartalmazza:

Kampány korai hozzáférés (előrendelési előny)
Korai nyílt béta hozzáférés (előrendelési előny)
Soap operátor csomag (Előrendelési előny)
Nemesis Operator Pack
Két fegyver páncélterem

BlackCell (egy szezon), tartalmazza a Battle Pass-t, a BlackCell szektort, amely 1,100 CP bónuszt, 50 Battle Token Tier Skip-et és még többet tartalmaz.

Nemesis Operator Pack - Vault Edition előnye

Operátorként megkapjuk Price kapitányt, Ghostot, Wardent és Makarovot. Mindegyik Operátor a frakciójuknak megfelelő animált öltözéket visel (pl. kék és ezüst a 141-es csapatnak, illetve piros és fekete a Konni csoportnak). Azok a játékosok, akik előrendelik a Vault Editiont, a Modern Warfare III nyílt bétája során a négy Nemesis Operator Skin bármelyikét használhatják.

01. évad: BlackCell ajánlat

Hozzáférés az MWIII Season Battle Pass-hoz, valamint 20 Tier Skip a BlackCellből (25 PlayStation®-en) és akár 1400 COD pont feloldása.

Ez tartalmazza a teljes Battle Pass-t is, több mint 100 jutalomhoz való hozzáféréssel több Szektorban, például funkcionális fegyverek, Blueprints, Operator Skins, emblémák, Skins, matricák és egyéb Modern Warfare III-specifikus tartalmak.

Kampány korai hozzáférés (előrendelési előny)
Nyílt béta korai hozzáférés (előrendelési előny)
Soap operátor csomag (előrendelési előny)
Konzolok és Cross-Gen Bundle rugalmasság: Akár PlayStation 5-ön vagy PlayStation 4-en, akár Xbox Series X|S-en vagy Xbox One-on játszol a Modern Warfare III-mal, rugalmasan kezelheted a lehetséges frissítéseket és a platformok elérhetőségét.

PC-s digitális kiadások: A PC-t használó játékosok számára a választás egyszerű: A Modern Warfare III-ból kétféle kiadást lehet elővásárolni: a Standard Editiont vagy a Vault Editiont. Minden PC-s változat elővásárolható a Battle.net-en vagy a Steamen keresztül.

Steam: Frissíts közvetlenül a Call of Dutyin-game áruházon vagy a platform áruházon keresztül, ahol a Standard Editiont megvásároltad, 30 $-ért vagy a regionális megfelelő összegért.

Johnny "Soap" MacTavish lehet, hogy a valaha volt legfiatalabb jelölt, aki átment az SAS kiképzésen, de a Call of Duty: Modern Warfare II kampánya során tanúsított hidegvérűsége csak növelte a hírnevét és a tekintélyét, és bebizonyította, hogy Price kapitánynak igaza volt, amikor őt választotta a 141-es különítménybe. Most azonnal feloldhatod a Soap Operator Packot, ha előrendeled vagy elővásárolod a Modern Warfare III bármelyik digitális vagy Vault Editionjét.

Nyílt béta korai hozzáférés (digitális és fizikai kiadás előnye, csak előrendelés esetén

Mindegy, hogy a játék melyik kiadását rendeled elő, beleértve minden digitális és fizikai változatot, korai hozzáférést kapsz a játék nyílt bétájához. Korai betekintést nyerhetsz a játék többjátékos módjába, beleértve a pályákat, módokat, fegyvereket és egyéb funkciókat és meglepetéseket.

Az Open Beta többféleképpen is játszható:

Az Early Access Open Beta időszak (előrendelők számára).
A Free Access Open Beta időszak (mindenki számára).
Az Open Beta ingyenes, minden támogatott platformon elérhető, és két egymást követő játszható hétvégén keresztül zajlik. További részletek és az Open Beta időpontjai az elkövetkező hetekben fognak kiderülni.

Megjelenés: november 10
Újabb Régebbi