A világ internetes népe dúdolja most ezt a zenét, ami a Modern Warfare 3 játékmenet előzetesében hallható

Mi a dal címe a Call of Duty Modern Warfare 3 gameplay trailerében?

A Warzone Shadow Siege esemény részeként bemutatott Modern Warfare 3 játékmenet-trailerben egy klasszikus dal hallható, amelyet egy feltörekvő új előadó dolgozott fel. És most mindenki ezt dúdolja, legalábbis a COD fanok nagy része.

Új Call of Duty Modern Warfare 3 gameplay trailert mutatott be az Activision a mai napon. A drámai új MW3 gameplay trailer a Warzone Shadow Siege játékbeli esemény részeként debütált, amely majd ügyesen fogja felvezetni az MW3 beli Makarov eseményeket. Ahogy az alábbi felvételen is látható, az akció egy része egy hatalmas hadihajó fedélzetén van, valamint egy utasszállító repülőgépen, a hegyek között és potenciálisan még Londonban is játszódik majd. A játékmenetről készült felvételek egy klasszikus, eredetileg az 1970-es években megjelent dal kísérteties feldolgozása hallható.

Ha kíváncsi vagy, mi az a dal, ami a Modern Warfare 3 gameplay trailerének hátterében szól, akkor szerencséd van, mert mi hamar megkerestük nektek.

A dal a 'Don't Fear the Reaper' címet viseli, mely a feltörekvő Tom Rhodes előadóművésztől származik. A teljes dalt meghallgathatod, ha a lejátszásra kattintasz az alábbi YouTube-videón.

A 'Don't Fear the Reaper'-t eredetileg 1976-ban adta ki a Blue Oyster Cult. A dal a halál elkerülhetetlenségéről szól, és a zenekar Agents of Fortune című sikerlemezén szerepel. Ez a dal most valamilyen elképesztő módon illik ehhez az ingyenes Shadow Siege Warzone eseményhez, amiben az a célunk a játékosokkal karöltve, hogy megakadályozzunk egy nagy világégést. A dal egyszerűen passzol az egész világvége atomháborús hangulathoz, tessék megnézi a fenti videót mindenképpen.

A feldolgozott dal pedig itt hallható: 

Újabb Régebbi