Ezt tudjuk eddig a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC-ről

A Phantom Libertyben a játékosok ismét V, egy cyberpunk bérgyilkos szerepét veszik át, aki küldetése során megmenti az Amerikai Egyesült Államok elnökét, miután orbitális űrsiklóját lelőtték Night City legveszélyesebb kerületében, Dogtown felett. Ami ezután következik, az a kémkedés és a politikai intrikák szövevényes történetébe való mély elmerülés, amely összeköti a hatalom legmagasabb szintjeit a feketepiaci zsoldosok brutális világával. A tét nagyobb, mint az élet, de a jutalom is - a túlélésed.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 2023. szeptember 26-án jelenik meg Xbox Series X|S-re, PlayStation 5-re és PC-re (GOG, Steam, Epic Games Store), és már most előrendelhető. További információkért mind az alapjátékról, mind a hamarosan megjelenő bővítményről látogassatok el a hivatalos weboldalra, valamint kövessétek a játékot a Facebookon és a Twitteren.

A DLC előrendelése már minden platformon elérhető, beleértve a Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty bundle-t, amely tartalmazza a bővítményt és az alapjátékot, utóbbi szükséges a Phantom Liberty játékhoz. Aki elővételben megvásárolja a Phantom Liberty-t, különleges bónuszt kap - a bővítmény megjelenésekor korai hozzáférést a Quadra Sport R-7 "Vigilante"-hoz, a PlayStation felhasználók pedig ezen felül 3 prémium PlayStation Network profil avatart is kapnak.

Újabb Régebbi