Remake lesz az Országúti diszkó című filmből

Az Amazon befektetései a mozifilmek terén igen csak meghozta a kívánt és kitűzött sikereredményt, hiszen a "Creed III" jelenleg uralja az amerikai mozikat. A Michael B. Jordan filmjének a sikere azt is bizonyítja, hogy még mindig nagy közönsége van a küzdősportokról szóló filmeknek - így természetesen az Amazon egy újabb filmmel nyomul előre, az 1989-es "B" akciófilmek egyik koronázatlan királyát kívánják újrázni, amelyben Patrick Swayze annak idején egy kis ország menti kis bárban osztotta a pofonokat.

Jake Gyllenhaal jelenleg is a "Road House" remake-jét forgatja, azt az 1989-es klasszikus filmet, amelyben a néhai Patrick Swayze kidobóemberként dolgozott egy kis missouri bárban. Az új, Doug Liman rendezte film modernkori aktualizálást ad a történetnek, modern köntösben tálalva, melyben Gyllenhaal egy korábbi UFC-bunyóst alakít, aki melója gyümölcseként egy Florida Keys nevü bár biztonsági szolgálatát vezeti.

A filmben Gyllenhaal mellett a két UFC-legenda, Jay Hieron és Conor McGregor is szerepel majd, aki színészként először debütál a mozivásznon. A film majd tesz arról, hogy ennyi UFC bunyósokkal a fedélzeten a lehető legprecízebb hitelességgel adja elő a vegyes harcművészet szépségeit és hátrányait. Az elmondások szerint egy valódi UFC-viadalon is forgattak jeleneteket az Amazon készítői.

Az Amazon még nem erősítette meg a "Road House" premiernapját, de a projekt egyértelműen prioritást élvez a stúdió számára a Creed 3 után.

Az Amazon fejese így nyilatkozott a filmről:

"Nemcsak az eredeti film rajongóinak szól, hanem egy nagy, szórakoztató, széles közönségnek is. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk Joellel, Douggal és ezzel a remek szereplőgárdával, élén Jake Gyllenhaallal, és hogy közösen újragondolhatjuk az MGM klasszikus filmjét."

Összes oldalmegjelenítés