Nem igazán kapott méltó reklám hadjáratot a játék, de a launch trailer megmutatja, hogy milyen is a Scars Above


Ezt a játékot nagyon is érdemes kipróbálnunk, hiszen a gameplay-ek és live streamek, valamint a steam játékosok értékelései alapján mindenképpen megvizsgálást érdemel a Scars Above. 

A játékot tulajdonképpen hazánkban magasan elkerültük, hiszen a nagy mainstream médiától sem hallottunk a játék felől. Kutakodni kellett hírek iránt, és lám-lám, mit fogtunk ki?!

A Scars Above február 28-án jelent meg PC-re, és ennek megfelelően még aznap közzétette a hivatalos launch trailerét a kiadó. A látványosságban megnézhetjük, hogy tulajdonképpen mi is vár ránk a teljes  videojátékban felfedezendő idegen bolygón és a Földön egyaránt.


A story lore szerint, Dr. Kate Ward, a SCAR egyik tagjának szerepében egy idegen struktúrát vizsgálunk, amely egy másik bolygóra teleportál. A legénységünk többi tagjától elvágva kell megtalálnunk a túlélés módját.

A Steamen a Scars Above jelenleg többnyire pozitív értékeléseket kap a játékosoktól. Bár egyelőre nem sok vélemény van, köszönhetően a meglehetősen gyenge marketing hadjáratnak, de a 165 értékelésből 75 százaléka pozitív. És ez napról-napra emelkedik. Nem lennénk meglepve, ha simán elérné a 80%-os átlag értékelést a Prime Matter játéka. 

Valószínűleg nem egy mesterművet fogunk kapni, de legalábbis egy mindenképp szolid játékot, amit a műfaj és a környezet rajongói biztosan kedvelnek.

Összes oldalmegjelenítés