Modern Warfare 2 / Warzone 2 - Második szezon útmutató

Egy vadonatúj alap Multiplayer pálya a Himmelmatt Expo, a Tempus Torrent Marksman nevezetű puska, a Raid Episode 02, event camo kihívások és még sok más várja az operátorokat... A 2. szezon hamarosan betöltődik, a bűvös nap: március 15. Az alap és ingyenes játékhoz a nagy frissítés még a megjelenés napja előtt le fog töltődni.

A Season 2 frissítésre építve - amely egy vadonatúj Resurgence térképet tartalmazott Ashika Islanden, a Path of the Ronin eseményt és rengeteg frissítést mindkét játékban - a 'Season 02 Reloaded' egy teljesen új multiplayer térképet, egy Camo Challenge eseményt, egy új funkcionális fegyvert és rengeteg további ingyenes tartalmat fog tartalmazni mindkét játékban, természetesen beleértve az ingyenes verzióban is. Ráadásul a Store rendszeresen új letölthető csomagokkal lesznek feltöltve.

ÁLTALÁNOS ÁTTEKINTÉS

Raid Episode 02: Price kapitány, Farah és Gaz szerepében átvehetjük az irányítást, miközben egy halálos robbanófej keresése közben haladnak Atomgradon keresztül.

A Himmelmatt Expo map a többjátékos térképek készletét bővíti tovább. Ez a térkép egy festői téli kikapcsolódásra, illetve egy exkluzív hegyi üdülőhelyre ad betekintést, ahol persze halomra lőhetjük egymást.

És ez nem minden, a WarzoneTM és az eredeti Call of Duty: Warzone 2020 márciusi megjelenésének harmadik évfordulója alkalmával a Store-ban néhány naponta megjelenő ingyenes ajándékokkal lehetünk gazdagabbak.

A Ronin kihívásnak még nincs vége (jelenleg pár napunk van még beszerezni a legendás nyílpuskát), hiszen Season 02 Camókat lehet begyűjteni. További kihívásokkal bővül ki a Ronin útja, amelyek minden fegyverosztályhoz egy új esemény kamót adnak.

Egy új fegyver is tiszteletét teszi a teljes COD arzenál felhozatalhoz, ami nem más, mint a "Tempus Torrent Marksman" puska. A Turtles rajongókat sem kímélték a fejlesztők, hiszen a COD-ba bekerül a Shredder TMNT skinje is, ami valljuk be, piszkosul látványos. Az nyavalyás gonosztevő a Tracer Pack Operator Bundle-ban lesz elérhető.  

Raid Episode 02 útmutató

A teljes coop operációs hadművelet sztori részének a második fejezetét akkor tudjuk igazán követni, ha teljesítettük az Episode 01 raid map-ot coop társakkal.

Az Atomgrad Episode 01 történetének folytatásaként Price kapitány, Farah és Gaz egy ballisztikus rakéta bázisnál kezdik meg a küldetésüket. Az a feladatuk, hogy azonosítsák és megszerezzék a hasznos csomagot, ami azt jelenti, hogy először fel kell mászniuk a belső silóba, miközben egyre nagyobb ellenséges ellenállásba ütköznek. Útközben ezeknek az Operátoroknak navigálniuk kell a csapdákkal teli, bonyolult létesítményben, ezért készüljünk fel a csapatmunkára, ha sikerrel szeretnétek járni és learatni a küldetés jutalmát. 

A Raid Episode 02 befejezésével feloldhatjuk a "Bad Boonie" Operator Skin-t Price kapitány számára, amely a Modern Warfare II és a Warzone 2.0 online módokban is használható lesz.

A "Season 02 Reloaded" frissítés részeként bárki, aki birtokolja a Modern Warfare II-t, hozzáférhet a Raid Episode 1 és Raid Episode 2 epizódokhoz. Nincs szükség Raid Assignmentre a hozzáféréshez amely tulajdonképpen a taktikai csapat alapú élményhez járul hozzá, amely a Task Force 141 történetét folytatja tovább, csak ezúttal ugye online társakkal karöltve.

1. Tegyük rendbe a felszereléseidet. Készüljünk fel az előttünk álló kihívásra a Special Ops küldetések lejátszásával, hogy csillagokat szerezzünk és szintet lépjünk a kitjeinkkel, amelyek több passzív és aktív előnyt biztosítanak majd a Raid epizódok és a rendszeres Special Ops küldetések alatt. Ha már kimaxoltunk egy Kitet, próbáljuk meg egy másikat is szintre emelni, hogy növeljük a rugalmasságunkat a jövőbeli küldetésekhez. 

2. Az Assault és a Medic Kitek könnyű választás, amikor egy Raiddel szembeszállunk, mivel az Assault játékos páncéllemezeket tud biztosítani a csapatának, míg a Medic gyorsabban éleszti újra a csapattársakat. A Recon Kit azonban ugyanilyen fontos. A Kit egy Sentry Gun 3. Tierrel indul, ami különösen értékes a 2. epizódban. A későbbi képességek közé tartozik a halálos és taktikai felszerelések újratöltése az 5. Tier-en, valamint a hozzáadott hordozókapacitás a 7. Tier-en, amelyek mindkettő egy igazi hasznos opcióvá teszi ezt a Kitet az Operátor számára, hogy kiegészítse a jól felszerelt triót.

3. Javasoljuk, hogy hívjuk meg a két legjobb osztagtársunkat erre a beszivárgásra. Ha azonban új csapatot keresünk, vagy más, a különleges műveleteket kedvelő Operátorokkal szeretnünk Raid-et játszani, próbáljuk meg az új Find A Party opciót használni, hogy olyan osztagtársakat találjunk, akik beszélik a nyelvünket.

Himmelmatt Expó áttekintés

Keverjük össze az üzletet a szórakozással (vagy inkább ne keverjük?) a Himmelmatt Expón, az új alap (6v6) többjátékos pályán, amely egy európai hegygerincen található. Túrázzunk végig a havas utcákon, a szaunák és a medence mellett, és igyunk egy isteni italt az étteremben vagy a bárban. Menjünk a fő rendezvényközpontba, hogy lerázzuk magunkról a havas hideget, és melegedjünk fel a társalgóban. De egy színházi terem is megtalálható ezen pályán. Lehet majd osztani az ólmot.

A Warzone hároméves fennállásának megünneplése kapcsán minden játékos ingyenes tárgyakat kapnak a játékon belüli áruházban.


A játékon belüli áruházban minden egyes nap valami ajándék fogja meglepni a játékosokat, amelyeket kizárólag a Season 02 Reloaded során vehetnek át.


Ronin útja - Event Camo kihívások

Ez a fegyveres kihívás teljesítése felold egy új álcát - a Winds of Ash-t - az adott fegyverkategória minden fegyverhez. Ha mind a tíz kihívást teljesítsük, akkor minden fegyverhez kapunk egy másik új álcát - Bowing Blossoms -, valamint egy arany bűbájt, amely a Ronin útjának követése iránti elkötelezettségünket jelképezi.

Íme a kihívások áttekintése:

Támadófegyverek: Szerezzünk 125 fejlövést (likvidálás)

Harci puskák: 75 fejlövés

Géppisztolyok: 100 fejlövés.

Könnyű géppisztolyok: 75 fejlövés

Sörétes puskák: Fegyverek: 50 fejlövés

Marksman puskák: 50 fejlövés

Mesterlövészpuskák: 50 fejlövés

Kézifegyverek: 30 fejlövés

Közelharc: 30 gyilkosság hátulról

Kilövő: Lőállás: 40 gyilkosság

Bár a feladatok egyszerűek, mégis van néhány dolog, amit érdemes szem előtt tartani, hogy zökkenőmentesen haladjunk a kihívások között. Több challange esetén érdemes összhangolni a jelenlegi kihívás listát.

Az új Tracer Pack: Bone Chiller Bundle, az ikonikus Ghostot egy új "Gilded Reaper" operátorbőrben tartalmazza. Ahogy a neve is sugallja, egy arany maszkos taktikai felszereléssel ruházza fel Ghostot, amivel a többi maszkos Operátor, mint például König, kissé irigykedni fog a következő eligazítás képernyőn. Az új skinen kívül ez a csomag két fegyvertervrajzot is tartalmaz, az egyik a "Skull Breaker" támadófegyver, amely egy fantasztikus arany koponya tárral van felszerelve. A másik, a "Bone Shaker", a frissítéssel együtt megjelent új puskán alapul, és Pro Tuninggal van ellátva.

Mielőtt felfrissítik a Season 2-t, számos technikai javításokat eszközöltek a fejlesztők. A patch/frissítés tehát március 15-én érkezik.

Összes oldalmegjelenítés