EXKLUZÍV ------- UNITED 1944 - bejelentés, béta jelentkezés

A Killsquad fejlesztője, a Novarama büszkén jelentette be a következő játékot, a UNITED 1944-et, amely egy többjátékos FPS lesz. Ez a produktum ötvözi a lövöldözést, a stratégiát és a craftingot, ez  utóbbival meglehetősen magával ragadó háborús élményt nyújt majd a rajongóknak. Több játékmód is készül hozzá, pl. a Domination, vagy a 16v16 Heardquarter Conquest csatákban vehetünk majd részt, a pályák pedig Franciaországban és Észak-Afrikában játszódnak. A Novarama minden játékost arra hív, hogy már most jelentkezzen a Steam-en a zárt bétatesztre.

A UNITED 1944-ben a katonák harcolhatnak majd az utolsó háborúban. Az uralomhoz többre van szükség, nem elég jó lövésznek lenni, hiszen ha megakarjuk nyerni ezt a véráztatta csatát, akkor együtt kell működnünk más játékosokkal az utánpótlás felkutatásában, a főhadiszállás megerősítésében, az előőrsök védelmében és az arzenál birtoklásért. Le kell győzni az ellenfelünket úgy, hogy a craft-hoz szükséges összegyűjtött nyersanyagokat védelmi falak és gátak segítségével kiépítjük a védelmi bunkert, azaz megóvjuk. Továbbá utcai barikádokat és aknákat is el tudunk helyezni a HQ védelmének kapcsán. 

Nincsenek előre meghatározott osztályok a játékban, így minden meccs során a csapatunk igényeihez kell alakítanunk a játékstílusunkat egy nyitott képességfán keresztül. Több, mint 40 képességet kombinálhatunk a mérnöki, felderítő, mesterlövész, felfedező és támogató szerepeken keresztül. Lehetünk kémek, amikor leszáll az éj, vagy éppen profi mesterlövészek, akik a háztetőről kuksolnak és figyelnek, miközben hangulatosan a háttérben felvirrad az új nap. Ha pedig nem akarunk a frontvonalon harcolni, akkor beállhatunk a katonai kórházba szanitécként, ezzel a class-szal természetesen a játékosokat tudjuk gyógyítani, illetve fontos gyógyászati és gyógyszerészeti eszközöket gyárthatunk le. 

A pályák egyébként dinamikus nappali/éjszakai ciklust, sűrű városrészeket, ahol minden épületelem átjárható lesz, valamint 18 fegyver áll majd rendelkezésünkre, olyan klasszikusokig, mint az M1 Garand, MP40, Kar98k és sok más korhű lőfegyver. 

Az UNITED 1944 a második világháborús csaták eddigi legvalóságosabb és legmeghittebb változatát kívánja nyújtani. 

Ha szeretnél részt venni a UNITED 1944 zárt bétáján, csatlakozz a játék Discordjához a https://discord.gg/united1944 címen.

"A fegyverek önmagukban nem nyernek háborút: az emberek nyerik azt. A UNITED 1944-ben a valódi városi hadviselés mélységét, sokszínűségét és csapatmunkáját szeretnénk bemutatni. Mert a háborúkat akkor nyerik meg, amikor sokrétegű és kreatív emberek összefognak, hogy a legjobbakat nyújtsák csapatuk számára. Katonákra, mérnökökre, medikusokra és taktikusokra van szükség, akik egységesen dolgoznak egy ellenséges frontvonal mögött, ahol minden épület, alagút és sikátor lehetőséget kínál arra, hogy túljárj az ellenfeled eszén" - mondta Dani Sanchez-Crespo, játékigazgató. 

"Azt szeretnénk, ha a UNITED 1944 játékosai feltennék maguknak a következő kérdést: ha tényleg ott lennél 1944-ben, mit tennél? Alig várjuk, hogy ezt felfedezzük a zárt bétánk során!"

Összes oldalmegjelenítés