Kobe és Boseman előtt tiszteleg a Creed 3 filmmel Michel B. Jordan


Michael B Jordan elárulta, hogy Kobe Bryant és más híres "lány apukák" hogyan adtak inspirációt a Creed 3 forgatásához.

A Creed 3 sztárja és rendezője, Michael B. Jordan nemrég mondta el, hogy Kobe Bryant és más híres "lány apukák" hogyan adtak inspirációt az amerikai sportdrámájához. Az IndieWire-nek adott interjúban a fekete sztárszínész arról beszélt, hogy a néhai NBA-sztár hogyan hatott a Creed 3 előkészületeire, illetve megrendezéséhez. 

A Fekete Párduc színésze így nyilatkozott: 
"Emlékszem a Just Mercy turnén voltunk, és Kobe Bryant volt a házigazdája az egyik fellépése során. És [a főszereplő] Jamie Foxx is erős kapcsolatot ápol a lányával, aki szintén nagyon szerette a kosárlabdát. És Kobe ott ült és lelkesen beszélt Giannáról, meg a kosárlabdáról, valamint a Mamba Akadémiáról. Emlékszem, hogy egy pillanatra kiléptem magamból, és néztem ezeket a srácokat, akiket igazán csodálok, és hallottam, ahogy a lányaikról beszélnek."
Creed 3 szó szerint is nagyot üt a kritikusoknál, majdnem tökéletes közönségértékeléseket kap a Rotten Tomatoes-on.

Jordan büszkén hozzátette: "Úgy voltam vele, hogy 'Ember, most mind ezekből merítek a filmhez. Tiszteletben akartam tartani az ilyen típusú apa-lány kapcsolatokat, és azt, hogy mit jelent "lányos apának" lenni"."

A színész így folytatta: "Muhammad Ali volt az egyik kiindulási pontom, vagyis modellem [a karakterem] Apollo Creed létrehozására, akinek természetesen van egy lánya, Layla. Szóval ez volt az a valami, ami ott motoszkált a fejemben, hogy hogyan lehetne frissé és mássá tenni a Creed 3 munkásságomat."

2020. január 26-án Kobe Bryant, és lánya, Gianna, valamint hét másik ember halálos helikopterbalesetet szenvedtek a kaliforniai Calabasasban. A néhai NBA-sztár feleségét, Vanessát és három lányukat, Nataliat, Biankat és Caprit hagyta hátra.


Michael B. Jordan még 2020 novemberében beszélt arról, hogy mit remél, mi is lesz az öröksége, és megjegyezte, hogy Bryant és a néhai Fekete Párduc-sztárja, Chadwick Boseman példaképként szolgálnak számára.

A 36 éves Jordan egyébként éli az életét, és reméli, hogy egyszer ő is ilyen nagyszerű apuka lesz majd. Legutóbb 2022-ben volt kapcsolata. 2020 novemberében a színész randizni kezdett Lori Harvey modellel, Steve Harvey humorista lányával, majd 2022 nyarán elváltak.

Összes oldalmegjelenítés