Superman és Lois - a 3. évadi nehéz indulás után számíthatunk új évadra?

Wolé Parks, aki az Arrowvese-ben Steelt alakítja elgondolkodott azon, hogy van-e esély egy újabb évadra a Superman és Lois tévésorozat kapcsán. Az elmondása szerint van rá chansz, viszont ott egy DE szócska. A The CW Arrowverse sajnos lassan leépül, tekintettel arra, hogy a Nexstar 2022-ben felvásárolta a csatorna jogait. A Zöld Íjász univerzumában játszódó sorozatok egyikét képezi még a The Flash, ami a 9. évadhoz ért, és ez lesz az utolsó, amiben Barry kalandjait még tovább figyelhetjük. Utolsó leheletként még lezajlik a Superman és Lois harmadik évadának a vetítése is, viszont a bennfentesek szerint némi esély van a 4. évad folytatására, vagy újra bejelentésére a Nexstarnál, hiszen Wolé elmondása szerint hatalmas rajongói bázissal rendelkezik a sorozat, és bármit képesek megtenni a rajongók, hogy ne kasszálják el véglegesen Superman legújabb kalandjait.

Mivel a The Flash 9. évaddal lesz az utolsó DC témájú drámasorozat a csatornán, az egyetlen másik visszatérő DC-s tartalom idén a Superman és Lois lesz, ami a 3. évaddal indul. A lore szerint már nem a Földön játszódik a fő történeti szál, de a Superman és Lois egy alternatív világban létezve továbbra is szorosan kapcsolódik majd az Arrowverse-hez.


A Screen Rant nemrég interjút készített Parks-szal, aki az első évad óta a Superman és Lois egyik főszereplője. Miután James Gunn nyilatkozott a Superman és Lois jövőjéről a The CW-nél, Parksot arról kérdezték, hogy milyen esélyei vannak a 4. évadra. Mivel a The CW még nem mutatta be az új évadot, a Superman és Lois sorsa még nem dőlt el véglegesen. A John Henry Irons-t alakító Parks azonban optimista a sorozat 4. évadjával kapcsolatban, mert a következőket nyilatkozta:

Nem is próbálok viccelődni. Szó szerint annyit tudunk, amennyit ti is tudtok. Szó szerint ennyire képlékeny a helyzet jelenleg. Szerintem lesz még egy évad? Igen, ha pénzt kellene tennem rá, akkor szerintem legalább még egy évadot kapunk. De nem tudom, ez megint csak nem rajtam múlik. Ez olyasmi, ahol nekem, mint embernek, el kell fogadnom, hogy az élet nagyon változó. Tudom, hogy ettől függetlenül rendben leszek, és még ha ez lesz is az utolsó évad, ami nem hiszem, hogy így lesz, de ha mégis, akkor is boldog vagyok, mert részese lehettem ennek a folyamatnak. Csodálatos rajongóink vannak, tényleg, és nagyszerűen állnak a sorozathoz. De számomra, srácok, nem láthatjátok a mindennapjainkat, amikor együtt dolgozunk. Tegnap szó szerint egy csomó emberrel voltam a forgatáson; volt egy nagy családi jelenetünk - emlékszem, hogy én, Tyler [Hoechlin] és Bitsie [Tulloch] voltunk egy jelenetben, [ahol] egy szimultán pillanatban azt mondtam nekik: "Srácok, annyira hálás vagyok, hogy veletek dolgozhatok.". Mert miattatok ez olyan szórakoztató. 

A The CW Superman & Lois 3. évad hivatalos szinopszisa szerint az új részek néhány héttel a 2. évad fináléja után zajlanak. Az Arrowverse dráma egyik legnagyobb változása Michael Bishop érkezése lesz, aki Jordan Elsass távozása után veszi át Jonathan Kent szerepét. A Superman és Lois 3. évadának legújabb trailere ízelítőt ad Michael Bishop Jonathan szerepéről. Azonban nem csak Bishop az egyetlen új szereplő a következő évadban. A Superman és Lois 3. évadában két jelentős DC-gonosz is debütál majd. Az egyikük Bruno Mannheim, akit Chad Coleman alakít, aki erősen kötődik majd Steel történetéhez. Michael Cudlitz is csatlakozik a Superman és Lois 3. évadához, mint Lex Luthor legújabb szerepében.

A legfrissebb hírek szerint a The CW minden eddiginél kevesebb sorozatot fog vetíteni a 2023-2024-es tévés szezon alatt. Mivel a csatorna állítólag csak két további sorozatot vesz fel, miután az All-American-t megújították a 6. évadra, az idő majd eldönti, hogy a Superman és Lois 4. évada lesz-e ezek között. Mivel a The CW mögött álló új fejesek még mindig kissé kiszámíthatatlanok, és nehéz megmondani, hogy a Superman és Loisnak milyen esélyei vannak egy újabb évad felállására. Valószínűleg a nézettségen és a pénzügyi tárgyalásokon múlik majd, hogy a Superman és Lois visszatér-e az újabb évadra. Nagy az esély, hogy visszatér.

Összes oldalmegjelenítés