Elindult a SkyShowtime streaming szolgáltató Magyarországon


A SkyShowtime streaming szolgáltatás február 14-én indult el többi közép- és kelet-európai piacon is, beleértve Albániát, Csehországot, Magyarországot, Koszovót, Észak-Macedóniát, Lengyelországot, Romániát és Szlovákiát. A szolgáltatás február 28-i spanyolországi és andorrai elindítása teszi teljessé a SkyShowtime sikeres bevezetését. 

Samsung partner lett a start induláskor a SkyShowtime

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a weboldalon: www.skyshowtime.com és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV-n, Google Chromecast és LG TV-n. Mostantól kezdve , február 14-től az ügyfelek minden platformon nézhetik a SkyShowtime-ot a Samsung Smart TV-ken keresztül is.


A vezérigazgató büszke a startra

A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan elmondta: 

"A SkyShowtime mindössze öt hónap alatt több, mint 20 országban indult el Európa-szerte. Rendkívül büszke vagyok az egész csapatra, akik keményen dolgoztak azért, hogy ez valóra váljon. Elkötelezettek vagyunk ezeken a piacokon, és izgatottan várjuk, hogy új ügyfeleknek nyújthassuk el az általuk kedvelt szórakozást olyan áron, amelyet ők is szeretni fognak. Az ikonikus és világhírű stúdiónk legújabb sorozataitól és blockbuster filmjeitől kezdve az eredeti műsorokig, a SkyShowtime a következő nagyszerű streaming szolgáltatás Európa számára."


Universal és Paramount mozifilmek kizárólag egy helyen

A SkyShowtime hozzáférést biztosít előfizetőinek a Universal Pictures és a Paramount Pictures elsőként bemutatott mozifilmjeinek exkluzív televíziós premierjeihez, új és exkluzív gyermek- és családi tartalmakhoz, valamint a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus címeinek és sorozatainak válogatásához.

Az új streaming szolgáltatásra itt tudtok majd előfizetni, meglehetősen kedvező áron, hiszen aki az ackió idejére előfizet, és nem szakítja meg a szerződést, az örök életen át, mindösszesen havi 1000 forint fejében nézheti a SkyShowtime-t.

Összes oldalmegjelenítés