Dying Light 2: Inhibitor vadászat útmutató

Dying Light 2-ben az Inhibitor nevezetű tárgyak szerfelett fontosak, ugyanis az életerőnket és az erőnlétünket képesek feljavítani, ezzel szívósabbá téve minket a csatákban, hogy túléljük a játék vége felé adódó keményebb bunyókat is. Minden fejlesztés három Inhibitorba kerül. Viszont ezek az Inhibitorok nem jelennek meg a térképen, kivéve ha megszerezzük a Dying Light 2 Nightrunnert a GRE Detectorral együtt. És még ekkor is plusz feladatunk van, mert aktiválni kell a rádió tornyokat, és ráközelítenünk a keresett tárgyra, hogy lássuk. Erre nincsen lehetőségünk egészen a játék harmadik felvonásáig, addig nem tehetünk mást, mint hogy szabadon ugrálgatunk Villedorban, reménykedve hogy belefutunk egy GRE ládába. Viszont mi tudjuk, hogy hol vannak az Inhibitorok Old Villedorban és Central Loopban, amiket most meg is mutatunk nektek, hogy már ne kelljen keresgélnetek.

Összesen 126 Inhibitor van a játék két térképén szétterítve.

Houndfield Inhibitor helyek

Az első Inhibitorokat a "Markers of Plague" főküldetés során találhatjuk meg félúton, miközben egy épületet fésülünk át. Lehetetlen eltéveszteni, mert itt mutatja be a játék ezt a rendszert. A láda három Inhibitort tartalmaz.

Houndfieldtől északra található a Military Airdrop THB-04B, egy megmászható épület tetején. Nyisd ki a podot, amiben találsz egy Inhibitort, és egy Military Techet. 

Houndfield közepén is van egy láda egy nagy nyitott tér szélén, egy barna épületben, itt található a láda, benne egy Inhibitor. 

A következő innen dél felé kereshető, egy nagy templom toronyban, amit kívülről egy háztetőről vagy utcaszintről tudunk megközelíteni. A toronyban van egy búvóhely, benne egy láda amiben egy széf kódot találunk. Használd az első szobában a széfkódot, ami 101, ott lesz egy Inhibitor.

A következő négy Inhibitor a Stage IV THV Study GRE Karantén közepén található. Egy megerősített ajtó mögött kell keresnünk, a felső szinten van egy, a középső szinten is egy, majd a legalsó szinten kettő.

Egy Inhibitort találhatunk a Hayward Square Metro állomáson, egy biztonsági szobában található, miután felkapcsoljuk az áramot.

Kettő Inhibitor vár ránk a GRE Anomaly C-A-22-őnél. Egy külső vasbeton épületnél találjuk, miután legyőzzük az ott lévő bosst.

Houndfield déli részén van egy Inhibitor a vízben, a folyót átszelő híd alatt. 



Trinity Inhibitor helyek

Kettő Inhibitort találunk dél-keletnek a kerület szélén, nyugatra a Windmilltől. Egy épület tetején van, egy nyitott ablakon át tudjuk megközelíteni.


A következő Inhibitor északnak van a Metro állomástól a kerület szélén, a Dark Hollow közelében. Az "All in the Family" mellékküldetés során megyünk el ide. A hely legalján van a láda, azonban az épületen belül először fel kell kapcsolnunk több biztosítékot is. Használd a szellőzőt és egy immunitás boostert, hogy túléld a kemikáliás területet, és ha sikerült elérni a kapcsolót, bejutás nyílik a szobába a ládával. A legjobb ha este veszitek fel, amikor a fertőzöttek az utcán lófrálnak.


Három Inhibitor van a zsákmány terület és a Trinity kerület között. Egy épület felső szintjén vannak egy ládában, könnyű megközelíteni.


Kettő Inhibitor keletnek található a Trinity kerülettől a GRE Anomaly C-A-05 mellett, ami közvetlenül az L alakú határvonalnál fekszik. Öld meg az anomáliát, hogy beléphess a GRE épületbe a tetőn keresztül.

A következő Inhibitor északnak lesz, a nyugati határ mentén, egy nagy épület komplexumban. Egy szellőzőn keresztül tudunk bejutni.

A legészakibb pontján a kerületnek találunk egy ellenséges tábort, mellette egy épületet. Ide inkább a "Revolution" sztori küldetéskor jöjjünk vissza, mert ekkor Albertótól kapunk C4-eket, és az ő asztala mellett találjuk a GRE ládát. 

Egy utolsó Inhibitor vár ránk a "First Biomarker" küldetés végén.



Horseshoe Inhibitor helyek

Horseshoe első Inhibitora a kerület nyugati határánál található, a Windmilltől délnek egy épület tetején. A "The Only Way Out" sztori küldetéskor futhatunk bele itt egy ládába, kettő Inhibitorral.

A második láda két Inhibitorral a Tango Motelben található, ha úgy döntesz hogy meglátogatod Sophiet a "The Raid" küldetés során. Persze később is visszajöhetsz, ha nem a lázadókat választod. A ládát akkor találod, amikor kijösz az épületből, és a zipline végén a hídon balra kell bemenni egy ajtón. Új bal kanyar, és a következő ajtó mögött lesz a láda.

A THV Genomics Center GRE karantén épület első szintjén lesz a következő Inhibitor, dél-kelet Horseshoeban. Használj lockpicket hogy feltörd a megerősített ajtót, öld meg aki bent van, és ott lesz a láda.

Ugyanebben az épületben a következő szinten egy hasonló ajtó mögött lesz egy újabb láda.

Ugyanennek az épületnek a legfelső szintjén egy nagy rakat és ketrec mellett egy oldal szobában lesz egy Inhibitor

Horseshoe utolsó két Inhibitora a víztoronyban található, és a "Water Tower" küldetés miatt szinte lehetetlen elvéteni.

Quarry's End Inhibitor helyek

A második sztori küldetés, a "Getting Stronger" során veszünk fel három elvéthetetlen Inhibitort


A következő hely Quarry's End észak-nyugati részén a határ mellett található. Amint lemész a lifttel, a sarokban egy aluljáróban lesz a láda.

Az utolsó Inhibitor a kerületben a GRE Anomaly C-A-01-nél található délre. Öld meg a bosst, és tiéd két Inhibitor.

Downtown Inhibitor helyek

A "Place to Call Home" sztori küldetés legelején egy csőjáratban található két Inhibitor, nem lehet eltéveszteni.

Ugyanez a küldetés során, miután megérkezünk a Downtown energia telepre, felkapcsoljuk az áramot, fel kell menni a lifttel, és ott lesz egy láda kettő Inhibitorral.

Egy Inhibitor a légnyugatabbra fekvő bandita tábornál lesz. A tábor szintjéről fel kell mászni a mellette lévő épület kb. feléig, és a sarkokon kell átugrálni, míg meg nem találjuk a vörös külső részt, ott lesz a láda.

A bandita tábornál egy kis irodában lesz a következő hely, amit a "To Kill or Not to Kill" mellék küldetésben is meglátogatunk, miután megtaláljuk Fitzet. Mikor bejutunk az épületbe ami összeköti a két felhőkarcolót, a magasabba kell bemennünk, felugrálva egy szobáig. Itt egy széfet találunk, amihez a kód a következő szobában van, ami 313.

Ugyanezen tábor tetején található a Military Airdrop THB-1LO, amiben lesz egy Inhibitor.

A tábortól délre van egy Inhibitor, az épület tetejétől lejjebb két emelettel.

Kettő Inhibitort találunk, ha legyőzzük a GRE Anomaly C-A-79 bosst, a barna épületben lesz a láda.

Négy Inhibitor fekszik a GRE Vakcina Lab karantén épületben, Downtown közepén. Az egyik egy mechanikus ajtó mögött van az első szinten, egy a másodikon. A legalsó szinten egy megerősített ajtó mögött találunk még kettőt.

New Dawn Park Inhibitor helyek

A park nyugati szélén egy magas felhőkarcoló nyitott emeletén találunk két Inhibitort. Ide Lawannal jutunk majd el az Orders sztori küldetések végén. Egy sötét szobát keressünk, pont ott ahol Lawan az erkélyen át kémleli a terepet.

A Newalls Crossing metro állomáson van a következő hely, miután felkapcsoljuk az áramot egy kis szobát keressünk egy ággyal, ott lesz az Inhibitor.

Az északi területen egy apartment tömb tetején lesz a következő Inhibitor.

The Wharf Inhibitor helyek

A "Nightrunners" sztori küldetés során fedezünk fel egy magas épületet, melynek kb. a felénél feltelé egy sarkot érünk el egy nyitott ajtóval balra. Itt bent lesz egy Inhibitor.

Innen kissé északabbra az észak-nyugati határon van a GRE Anomaly C-A-83. Az aluljáróban találjuk, itt megöljük a bosst és a barna épületben lesz a láda.

A Waterside Metro állomáson van a következő, miután felkapcsoljuk az áramot, a biztonsági szobában lesz egy Inhibitor.

A kerület legdélebbi részén lesz négy Inhibitor, a GRE Experimental Research karantén épületben. Egyet találunk a legfelső szinten, majd egyet félúton. További kettő van a legalsó sinten.

Muddy Grounds Inhibitor helyek

Egyet találunk a William Bridge Metro állomáson, az áram felkapcsolását követően egy biztonsági szobában.

A következő dél-keletnek egy híd alatt van benne a vízben.

Saint Paul Island Inhibitor helyek

Az első kettő Inhibitor a "Cathedral" sztori küldetés során kerül az utunkba. Miután megöljük Letót és a többi ellenséget, másszunk fel a második szintre, és a központi szobában lesz a láda. Ne mássz tovább, különben elvéted a ládát.

A Cathedral Metro állomáson van a következő, csak fel kell kapcsolni az áramot.

A következő négy Inhibitor a THV-GenMod Development Center GRE karantén épületben van az észak-keleti régióban. Este közelítsük meg, az első Inhibitor a legfelső szinten van, egy a középsőn, és kettő a legalján. Mindegyik lockpickkel feltörendő ajtó mögött található.

A következő a Saint Paul energia telepen van, az észak-keleti régióban. A tetőről tudunk behatolni, és vizen kell átúsznunk, hogy felkapcsoljuk az áramot. A "B" ajtón át az elárasztott szinten találjuk a ládát, a 3-as energia kapcsoló alatt.

A régió közepén a GRE Anomaly C-A-91-nél található két Inhibitor. Megöljük a bosst, és a barna épületben lesz a láda.

A régió közepén, a nyugati határ mellett lesz egy Inhibitor. Egy széfben van a Military Airdrop THB-1N4 mellett egy magas toronyban. Mássz fel, itt találod a széfet a torony tetejében. A széf kódja 444.

A Saint Paul utolsó Inhibitorja a déli részen található a Dark Hollow mellett. Mássz be a tetőn, itt lesz egy széf, aminek a kódja az alsó szinten található egy másik széfben, amit lockpickkel lehet kinyitni. A kód 987.

Lower Dam Ayre Inhibitor helyek

A kerület észak-nyugati részén a rádió toronytól északnak egy épület tetején találjuk a következő kettő Inhibitort

Nyugatra találjuk a GRE Anomaly C-A-34-et, a boss megölése után a barna épületben lesz a láda.

Négy Inhibitort találunk a THV Advanced Care karantén épületben. Egy a felső szinten, egy középen, és kettő a legalsón lesz, lockpickelhető ajtók mögött.

A Metro: South Loop objetkíva elvégzése után találjuk az Inhibitort egy szobában az ágy mellett.

A legészakibb részen a híd alatt találunk egy Inhibitort

A katedrális egyik tornyán a Military Airdrop THB-4UL rejti a következő Inhibitort, az északi határ mellett.

Még két Inhibitor van keletnek, a GRE Anomaly C-A-23-nál. Megöldjük a bosst, és miénk a láda.

Az Anomaly alatt keletnek találunk a híd alatt még egy Inhibitort.

A Heron Renegados bandita táborban a dél-keleti régióban van egy Inhibitor. A hátsó udvarnál van pár épület, és egy kis bódénál pár vödör, itt guggolva tudunk bejutni, és ott lesz a láda.

Garrison Inhibitor helyek

A "Broadcast" sztori küldetés során találjuk meg az első Inhibitort. Amikor az energia telepen összekötjük a kábeleket, kinyílik a kapu. Itt lesz egy szoba, benne egy láda egy üzenettel, mely a kódot árulja el, ami a Pi értéke (ez ugyebár 3.14). Mellette lesz egy széf, kinyitjuk a 314 kóddal, és miénk az Inhibitor.

Ugyanezen a küldetésen jutunk el a VNC toronyhoz. Kint van kettő barna épület, ide a GRE kulcsunkkal juthatunk be, vagy fentről hatolunk be, és itt lesz egy láda.

Ugyanezen a küldetésen megmásszuk a tornyot, és egészen fent látni fogunk egy nyitott lift aknát. Itt másszunk fel az objektíváig, és az ajtó mellett tovább haladva találunk egy ládát három Inhibitorral

A torony tetején, mután elindult az adás, elkezdődik a "The Shoe" küldetés. Mielőtt tovább mennél, sétálj végig a napelemen a barna épülettől jobbra. Nézz le, és látni fogsz egy nyitott ablakot, oda ugorj be, itt lesz egy láda.

További három Inhibitor lesz Lawan régi otthonában, a "The Shoe" sztoriban. a láda a szobájában van egy bútor mögött.

A Garrison kerület északi részén találod a GRE Anomaly C-A-78-at. Öld meg a bosst, és a barna épületben lesz a láda.

Az anomáliától délnek találod a Dark Hollow zsákmány helyet. Éjszaka érj ide, az épület hátuljában egy széttörhető palánk mögött találod a ládát.

Délre a VNC toronytól találsz egy magas épületet, amin van egy Military Airdrop THB-UTO. Mássz fel a toronyra, és ereszkedj le a paragliderrel az épület tetejére, itt lesz az Inhibitor.

A VNC Metró állomáson van a következő, felkapcsolod az áramot és a biztonsági szobában lesz.

A toronytól keletre van a GRE Anomaly C-A-55. Öld meg a bosst, és a barna épületben lesz a láda.

A toronytól északra van a Military Airdrop THB-NW4, egy épület tetején. A toronyból ide is könnyen le tudunk ereszkedni a paragliderrel.

Newfound Lost Lands Inhibitor helyek

Itt egy Inhibitor található, a GRE Anomaly C-A-56-nál. Este öljük meg a bosst hogy belépjünk a barna épületbe, ahol megtaláljuk a ládát.

Outskirts Inhibitor helyek

A Garrison mellett lesz egy Inhibitor a nyugati határhoz közel, a vízben.

Dél-keletre a Garrisontól van a GRE Anomaly C-A-67, két Inhibitorral a barna épületben.

A következő Inhibitorok a Central Looptól messze délre lesznek. Ha a Peacekeeperekkel tartasz, akkor itt minden tele lesz robbanó zombikkal. Ha a renegátokkal tartasz, akkor a hely még mindig el lesz árasztva, így könnyebben felszedhetőek az Inhibitorok, mivel minden zombi halott.

Az első Inhibitor a külterület északi részén van.

A következő a házak mögötti nagy nyitott téren van.

A következő Inhibitor egy nagy nyitott terület közepén van, amit épületek vesznek körbe.

Menj el a terület nyugati részébe, az utolsó épület sarkán lesz az Inhibitor.

A rádió toronytól pontosan keletnek, a terület déli részén lesz egy Inhibitor.

Végezetül a legutolsó Inhibitort a Newfound Land Military Relay rádió torony mellett egy kis szürke melléképületben találjuk. Menj le a pincébe, öld meg az ellenségeket, és tiéd a láda az utolsó szobában.

Ezek voltak a Dying Light 2 Inhibitor lelőhelyei, reméljük segítségetekre lesz cikkünk a vadászatba  A cikk a loadout alapján készült.

84%

Összes oldalmegjelenítés