Új előzetest kapott a Persona 5

Videón a Velvet Room...

Hamarosan itt lesz a Persona 5 nyugati megjelenése is, ezért nem csoda, hogy a játék marketing-kampánya kezd felpörögni. A mostani előzetes az előző játékokban is szereplő Velvet Roomot mutatja be. Ez az a másik létsíkon létező hely, amelyben böngészhetjük a Personáinkat, valamint fejleszthetjük és kombinálhatjuk azokat.

A szobában továbbra is a kissé ijesztő ábrázatú Igor a főnök, akinek két új asszisztense van: Caroline és Justine. Az új rész betörős témájához passzolva, a Velvet Room egy börtön, ahol Personáinkat kivégzésekkel erősíthetjük. Ha két Personát guillotine által lefejezünk, akkor fuzionálhatjuk őket egy új Personává, ha egyet felakasztunk, akkor azzal egy már meglévőt erősíthetünk, és ha villamos székben végzünk ki egyet, akkor abból a Personából egy skill-kártya lesz, amely egy plusz képességet adhat egy meglévő Personának.



A videó alapján kijelenthetjük, hogy a Persona 5 az eddigieknél is őrültebb játék lesz, amelyhez a szokásosan pazar audiovizuális megvalósítás párosul. A játék már egy ideje megjelent japánban, ahol hatalmas siker lett, így kíváncsian várjuk az egyre közeledő nyugati megjelenést.

A Persona 5 április 4-én jelenik meg PS3 és PS4 konzolokra.

Összes oldalmegjelenítés