Néhány infomorzsa a Death Strandingről

Kodzsima elárult egy-két dolgot...

Kodzsima Glixelnek beszélt az új, készülő játékáról a Death Strandingről. Leszögezte, hogy bár az előzetesek elégg sötétre és nyomasztóra sikeredtek, a Death Stranding nem egy horror-játék lesz.

"Alapjáraton nincsenek sötét gondolataim, a Death Stranding pedig nem egy horror-játék. Csak szerettem volna valami különlegeset alkotni, valamit, amit korábban még nem látott senki, és aminek van egy művészibb oldala is. Nem célom, hogy egy sötét játékot tegyek le az asztalra."

Elmondta azt is, hogy a humor ezúttal is fontos szerepet fog játszani a játékban:

"A humor nagyon fontos oldala a játékoknak. A Death Stranding is egy elég nagy játék, amit az ember hosszú órákon át játszik, folyamatos stressz alatt, hegyeken és völgyeken át, ezért különösen fontos, hogy legyen humora az egésznek, ami megkönnyíti az utat. Ebben a játékban is lesz belőle bőven, persze csak addig a mértékig, ami még nem tolja el az egyensúlyokat."

Ez egyébként azt sejteti, hogy ismét egy nyílt világú játékkal lesz dolgunk, amely a remekül sikerült Phantom Pain tükrében igazán jól hangzik. Ezen kívül Kodzsima azt is elmondta, hogy azért választották a Death Strandinget első projektjüknek, mert ez az ötlet tűnt a piaci szempontból a legjobb választásnak, valamint ehhez érezték a legtöbb kedvet.

A Death Stranding legkorábban 2018-ban jelenhet meg PS4-re, és valamivel később PC-re is.

Összes oldalmegjelenítés