Hellblade: Senua's Sacrifice - A fejlesztők szerint idén biztosan megjelenik

Idén végre megjelenhet...

A brit Ninja Theroy nevű csapat (DMC: Devil May Cry, Heavenly Sword) még 2014-ben jelentette be, hogy egy AAA-kategóriás indie-játékon dolgoznak. A projekt célja az volt, hogy egy fejlesztőcsapat önerőből is képes minőségi AAA-kategóriás játékot készíteni.

A Hellblade: Senua's Sacrifice egy érdekes program. Egy mentálisan beteg női harcos, Senua megpróbáltatásait mutatja be. A program már emiatt is érdekes, hiszen a mentális betegségek bemutatását nem sok játék vállalta idáig magára. De az érdekességek listája itt még nem ér véget. A játék technológiai szempontból is rengeteg érdekességet tartalmaz. Ilyen például a hősnős megalkotása, amelyhez a fejlesztők egy új, különösen pontos szkennelési technikát használtak, vagy a szereplők mimikájának és mozgását élőben renderelni képes mechanika, amelyet az Epic-kel közösen alkottak meg.

A tervek szerint a program még 2016-ban megjelent volna, ám a játék időközben sokkal ambiciózusabb projekt lett, mint azt a fejlesztők várták, így több időre volt szükségük. Azonban a csapat azt ígérte, hogy a játék idén végre valahára megjelenhet majd. A hír kifejezetten örömteli, mert a projekt roppant érdekesnek és izgalmasnak tűnik. Ti mit szóltok hozzá?

A Hellblade: Senua's Sacrifice valamikor 2017-ben jelenik majd meg PC-re és PS4-re.

Összes oldalmegjelenítés