Mass Effect: Andromeda - A multiplayer is a történet része lesz

Itt is fontos lesz a multi...

Emlékszem, hogy sokat furcsállva néztünk a Mass Effect 3 többjátékos módja elé, ám a dolog szerencsére mégis jól sült el. Az egyetlen problémát az jelentette, hogy a multi túlságosan is belefolyt a Galaxy at War rendszerbe, és anélkül nem lehetett elérni a legjobb befejezést. Természetesen a dolgot a Bioware egy webes játékkal, valamint a pontok csökkentésével kiváltotta, így utána már csak a kampánnyal játszva is elérhető lett a legjobb befejezés, ám a dolog bebizonyította, hogy a dolog ebben a formában bizony nem működik.

Mivel a többjátékos mód ettől függetlenül sikeres volt, ezért az Andromeda is kap co-op játékmódot, ám a Bioware tanult a hibákból, ezért az már nem lesz ilyesféle befolyással a történetre.

Mike Gamble producer elárulta, hogy a Strike Team co-op mód része az Andromeda teljes történetének, ám jelen esetben a főtörténettől elkülönülő, ahhoz lazán kapcsolódó kis történetszálat kapunk, és az ottani ténykedéseink nem lesznek hatással a kampány alakulására. A két játékmód közti kapcsolatot az is mutatja, hogy a Strike Team-et nem a főmenüből, hanem a játékból indíthatjuk. Ahogy Gamble fogalmazott: „narratíva szintjén ezek összefüggnek, így több értelme van”.

A Mass Effect: Andromeda március 23-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Összes oldalmegjelenítés