Új pályák érkeznek a Left 4 Deadhez

Talán a leghíresebb zombis shooter...

A Turtle Rock Studios sikereik egyik legmegalapozóbb játékához nyúlnak, a Valve stúdió által kiadott zombis lövöldéhez, a Left 4 Deadhez. Bár az első rész után a Valve a folytatást már nem adta más csapatnak, azt nem mondhatjuk, hogy a hozzá fűzött reményeket nem váltotta be az első rész a maga idejében.

Igaz azóta a stúdiónak volt egy nagy bukása az Evolve című játékkal, amit a pár hónapja ingyen eléréshez tett nagy lépés sem mentett meg a fejlesztés befejezésétől, de maga az elképzelés nem volt rossz, sőt. Egy kellemes multi lövölde lehetett volna belőle, ha nem szalad velük el a ló, és nem akarnak szinte mindent DLC formájában kiadni az alapjáték megvétele után. De ez már a múlt.

A jelen pedig az, hogy új kampány érkezik a 2008-ban bemutatott játékhoz, ami nem kis dolog. Az játékban található kampányok közül a Dead Air és a Blood Harvest küldetést köti össze, és Dam It névre hallgat. Bár néhány funkció még nem egészen működik, de a végig játszással nem lesz gond, annak, aki esetleg kedvet kapna hozzá.


További információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.augerresources.com/l4d/damit.html

Mondanom sem kell, hogy minden rajongónak ez a ”ki kell próbálni” kategória. Jó szórakozást hozzá.

Összes oldalmegjelenítés