Mostantól a Steam jelzi, hogy, ha egy játék Denuvo védelmet használ

A manapság legbiztonságosabb védelem a játékok között...

A mai védelmi szolgáltatások közül az egyik legbiztonságosabb rendszer a Denuvo. Ez persze nem jelenti azt, hogy az ezt a védelmet használó játékok sosem lesznek a torrentek elérési listáján, inkább csak azt, hogy többnyire hetekkel/hónapokkal később (pl: Doom).

És, hogy ez a jelzés miért is jó? Nos, aki minden játékért becsületesen kifizeti a kiadók által meghirdetett összeget, azoknak sem nem jó, se nem rossz. Viszont aki úgy van vele, hogy a mostanság demókat ki nem adó céges játékait kipróbálás nélkül nem feltétlen megvevő kategóriába esik, és esetleg belenézne az illegalitás által kínált lehetőségbe, hogy később (remélhetőleg) megvegye azt, azoknak nem árthat Steamen utána nézni, hogy a védelem végett mikorra saccolható a "megjelenése" bizonyos oldalakon.


Bár sok új játék, ami manapság ezt a védelmet használja, vagy épp fogja használni, az megkapja a jelzést, de a régebbi denuvós védelemmel ellátottak valamiért nem kapják meg ezt a feltűntetést. Ennek okát nem tudni, talán marketing (ha már esetleg azok fel lennének törve), talán csak hanyagság.

Összes oldalmegjelenítés