Diablo 1 készül a Diablo 3 motorjával, valamint új játszható kaszt kerül kiadásra a harmadik részhez.



Új bejelentés a Blizzconon a Diablo játékok rajongóinak...


A nemrég lezajlott Blizzcon-t nagy várakozások előzték meg a Diablo rajongók részéről. Felreppent ugyanis az a pletyka miszerint nagy bejelentésre készül a Blizzard a játéksorozat kapcsán. Sokan már Diablo 4-et reméltek titkon (sokan kevésbé titkon rendkívüli módon bele is élték magukat), amikor is jött a feketeleves miszerint nem a negyedik rész az amire a fejlesztő gondolt.

Ellenben véleményünk szerint nem szabad lebecsülni a bejelentések jelentőségét. A Blizzard ugyanis megerősítette, hogy a régebbi részekből egy új kaszt tér vissza sokak nagy kedvencének személyében.  A nerkomanta kaszt valamikor 2017-ben fog érkezni előzetes információk szerint valamilyen csomag keretein belül, ami valószínűleg fizetős lesz. Ahhoz, hogy az élőhalottak mestereként vághassunk bele a kalandba szükségünk lesz a Reaper of Souls kiegészítő meglétére természetesen a Diablo 3 alapjáték mellett.

A Blizzard azonban nem csak az új kaszttal kedveskedik a játék rajongóinak, ugyanis egy másik meglehetősen fontos bejelentést is közzétettek. A Diablo 3-ba tulajdonképpen beültetik a játék első részét. Jobban mondva az első részben található pályákra látogathatunk majd el egy játékon  belüli kapun keresztül. A feldolgozott pályákon a klasszikus módon 8 irányba lehet majd mozogni nem a pedig a harmadik részben jelenleg megszokott szabad mozgás keretein belül. Összesen 16 pályát küzdhetünk végig és 4 boss-al akaszthatunk majd bajuszt. Egyelőre a Blizzard meglehetősen óvatosan csepegteti az információkat a Diablo 1 tartalomról, de annyit elárultak, hogy valamikor 2017. januárjában a franchise 20-adik évfordulóján lesz elérhető a játék első részének tartalma a harmadik részen belül.

Természetesen amint bővebb és pontosabb információkat tudunk meg akár a Diablo 1 beépítéséről, akár az új kasztról arról itt a Gamecritic hasábjain beszámolunk nektek.

Addig is pillantsunk is bele ,a régi jó ismerős, a nekromanta kaszt bemutatkozó videójába:


Összes oldalmegjelenítés