E3 2016 - Ezek lesznek az Activision új játékai

Ha konferenciát nem is kaptunk, jó híreket igen...


Véget ért az E3 és most mindenki be van zsongva a sok szép új játéktól, amikbe rövid betekintést láthattunk. Nem egy közülük elég nagy port kavart, hisz olyan nagy szériák kapnak folytatást, mint a Call of Duty vagy éppen a God of War. Mint mindig, idén is a nagy kiadók bemutatták tehát legújabb játékaikat, viszont az ipar egyik legkiemelkedőbb és legsikeresebb uralkodója, az Activision nem tartott konferenciát. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen játékaik bekerültek a Sony által tartott műsorba, így fény derült pár újdonságra.

Call of Duty: Infinite Warfare és Modern Warfare Remasrered

Ez az a páros, mely egyszerre örvend rossznak és jónak. Az Infinite Warfare se perc alatt az internet legutálatosabb játéka lett, hiszen a rajongóknak elege van a sci-fis lövöldözős témákból, arról nem is beszélve, hogy a CoD széria már kacsingatott ebbe az irányba. A mostani cucc annyiban lesz különb, hogy igazi űrcsaták is lesznek benne. Szóval űrhajózás, lövöldözés, robbantás és persze harc a súlytalanságban. Bemutattak egy pár perces gameplay-t a játék kampányából, így talán meglágyul a keményen ítélkező közösség szíve, hiszen egész dinamikusra és szórakoztatóra sikerült a játékmenet. Kérdés az, hogy más játékokhoz képest, és főleg az előző CoD-okhoz, ez mennyire lesz újdonság.

Ami viszont sokkal figyelemfelkeltőbb, hogy a játékhoz jár a Modern Warfare Remastered, ami talán a széria legsikeresebb epizódja volt. Ebből is kaptunk egy kis ízelítőt. Megjegyzem: nem merték külön feltenni a videókat, így az Infinite Warfare után következik egyből a remastered gameplay.



Skylanders Imaginators és Crash Remastered

Egy ideje már keringenek a pletykák, hogy a Playstation egyik legismertebb arca, Crash Bandicoot visszakerül a modern platformokra. A konferencián debütált is az amerikai Vuk, nem sokára a Skylanders Imaginators játékban szórakozhatunk vele. Ami viszont ennél is izgalmasabb hír, hogy bejelentésre került az első generációs Playstation trilógia felújítása. Így idővel PS4-re csodálatosan felújítva is eljut a Crash Bandicoot, a Cortex Strikes Back és a Warped legenda. Mind ezt köszönhetjük az Activision támogatásának! Áldassék a neve!


Destiny: Rise of Iron

A Destiny játék elég kis szerepet kapott az idei E3-on. Habár egy ideje lehetett tudni, hogy új kiegészítő közeleg, aminek egyébként a trailer-ért le is leplezték a konferencia előtt egy héttel, most csak némi információ és screenshot került bemutatásra. Új sztorikampány érkezik, ismeretlen ellenségek, egy hat fős raid és nem mellesleg megannyi fegyver, valamint páncél. Egyelőre nagyon kevés hír található az új kiegészítőről, ráadásul a konferencián látott screenshot-ok sincsenek még a hivatalos Destiny oldalon közzé téve.

Összes oldalmegjelenítés