Call of Duty: Infinite Warfare - Ezúttal az űrben + jön a Call of Duty 4 Remastered



A pletykák igazak voltak, Infinite Warfare címmel jön a következő rész a Call of Duty franchiseból, ezúttal hosszabb ideig is ellátogatunk az űrbe.

A játék megjelenését november 4-re datálták PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra, a fejlesztésért pedig az Infinity Ward felel.
A sztori egy részben teljesen új helyszínre repít el minket: az űrbe. Új fegyverek, képességek fognak a rendelkezésünkre állni, miközben száguldozunk az űrben.

Főszerepben Captain Reyes, Tier 1 Special Operations pilóta, aki a Föld utolsó űrhajóinak egyik vezetője. Lesz zombi és természetesen többjátékos mód, a sztoriról több információt nem osztottak meg a fejlesztők.

A játékból jelen állás szerint három gyűjtői kiadás lesz, mindegyik tartalmazni fogja a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare felújított kiadását. A teljes játékot felújítják vele együtt 10 többjátékos pályát, ezekből a Crash, Backlot, és Crossfire lett megerősítve.

A gyűjtői kiadások tartalmukkal és árukkal:
  • Legacy Edition és Digital Legacy Edition: alapjáték + Call of Duty: Modern Warfare Remastered - 79,99 $
  • Digital Deluxe Edition: alapjáték + Digital Deluxe Edition + Season Pass - 99.99 $
  • Legacy Pro Edition: alapjáték + Digital Deluxe Edition + Season Pass, fémtok, játék zenéi és más digitális tartalmak - 119.99 $

Összes oldalmegjelenítés