Megjelent a Mordheim: City of the Damned

 

 Indulási trailerrel ünnepli megjelenését a Mordheim: City of the Damned

A Mordheim a Games Workshop klasszikus, Warhammer univerzumban játszódó táblás játéka által ihletett körökre osztott taktikai gamma, melyben egy csapat harcos élére állva vehetünk részt véresebbnél véresebb csatározásokban, mindezt a Warhammer fanoknak ismerősen csengő Empire városában. A játék vegyíti az RPG elemeket a pörgős akcióval, plusz megfűszerezi az egyveleget egy meglehetősen kifinomult mikromenedzsment rendszerrel, mellyel talpasainkat cicomázhatjuk.

A sztori szerint a Mordheimbe csapódó Sigmar üstökös pillanatok alatt rivális fegyveres bandák véres csataterévé változtatta az Elátkozottak Városát, melyek közül mindegyiknek a felbecsülhetetlen értékű Wyrdstone darabjaira fáj a foga.

Mordheim közel sem lesz egy barátságos játékkörnyezet, negyedről negyedre, utcáról utcára kell majd elfoglalnunk, melyet az ellenséges csapatok mellett alkalmanként még durvább ellenfelek fognak nehezíteni, amelyek közül a káosz ogrék és a hírhedt Curator még a lightosabbak közül valók.

Négy csapat, és szintén négy kampány mód közül lesz lehetőségünk választani, emellett egy kidolgozott többjátékos hadszíntéren is próbára tehetjük magunkat, melyet dinamikusan változó pályaelemek, és szintén dinamikusan generált küldetések fognak fűszerezni.

Itt az idő, hogy te is ölre menj a Wyrdstone darabjaiért.

Trailer:


Összes oldalmegjelenítés