League of Legends - Illaoi, az új champion


Itt a legújabb champion




Vannak champion-ok, akik kardok, pajzsok, fegyverek és mágia segítségével jutnak be a League of Legends-be, azonban Illaoi nem hogy fegyverekkel, hanem egy Istennel az oldalán kerül a harcba!

Illaoi egy papnő, aki a kraken Isten Nagakabouros-t szolgálja, és az ő erejével kel harcba. Illaoi egy elég lomha karakter, ám egy igen masszív tank/solo laner. 

Képességei:

Passiv: Prophet of an Elder God: Időnként egy kraken csápot idéz a közelében levő falra, ami összefüggésbe léphet Illaoi képességeivel. A kis csápot az ellenfél leütheti, vagy ha nem teszi, akkor 1 percig marad a falon.

Q: Tentacle Smash: Ez a spell 2 részből is áll, van egy Passiv képessége, ami annyit tesz, hogy ha a csáp eltalálják az ellenfél champion-ját, abból Illaoi életerőt nyer, azaz gyógyítja magát. Valamint van egy aktív része, Illaoi egy csápot ver a kijelölt irányba, amivel sebzi az ellenfeleket.

W: Harsh Lesson: Illaoi következő ütése bónusz fizikális sebzést kap, valamint a környező csápokat is támadásra kényszeríti a kijelölt célpontra.

E: Test of Spirit: Illaoi a célpont felé kilő egy csápot, ha eltalálja az ellenfél championját, a csáppal maga felé húzza annak szellemét/kivetülését, azt sebezve maga a champion is sebződik. Ha az ellenfél kifut a szelleme sugarából, akkor lelassul és a közelében egy csáp ugrik elő, aki sebzi őt.

R: Leap of Faith: Illaoi a levegőbe ugrik, majd a földre érkezve sebzi a környező champion-okat, ahányat eltalált annyi csápot idéz a környező falakhoz, valamint a Harsh Lesson újratöltési idejét lecsökkenti, amíg a Leap of Faith aktív.


Összes oldalmegjelenítés