Fallout 4 - MLB botrány


Máris jönnek az őrültebbnél őrültebb modok




Még csak néhány napja, hogy kijött a Fallout 4, máris botrány indult a modderek körében...

Richie Branson készített egy igen vicces kis modot, a "Boston Red Sox Uniforms"-t, amiben a karakterünkre húzhatjuk a Red Sox csapatának mezét, David Ortiz profi baseball-os nevével a mezen. Branson még egy mókás kis videót is készített, amiben fosztogatók arcát töri be David Ortiz-ként egy tüskés baseball ütővel.


Ez mindaddig vicces, amíg az MLB, azaz a Major League Baseball közbe nem lép. Ugyanis nekik ez a mozzanat nem igen tetszett. Azt nyilatkozták, hogy az ilyen dolgok jogsértésnek számítanak, és ha kell akkor intézkedni fognak.

Egyelőre még fent marad a mod Nexus-on, az MLB reakciója meg is lepte Richie Branson-t, aki azt mondta, hogy ő ebből a mod-ból semmi pénzt nem csinál, hiszen ingyenes, valamint nem érti a dolgot, hiszen több Red Sox-ra utaló tény is a játék része.

"Mind tudjuk, hogy David Ortiz nem egy poszt apokaliptikus zombigyilkoló túlélő, és épp ez teszi viccessé az egészet." - Mondta Richie Branson. "- Nem vagyok annyira gazdag, hogy perre vigyük a dolgot." - Ezzel jelezve, hogyha az MLB intézkedik, ő visszaáll a harctól és leveszi a mod-ot.

Összes oldalmegjelenítés